Trosor som formar rumpan – Bäst i test

Om man snabbt vill få sin rumpa att se större ut så är trosor som formar rumpan det mest effektiva. En del modeller lyfter bara rumpan lite och vissa modeller är vadderade och där får man väldigt stora resultat direkt när man tar på trosorna. Så i denna artikeln listar vi ett gäng väldigt effektiva trosor som formar rumpan! 

My99 Ushomi trosor som formar rumpan – Bästa vanliga trosor som formar rumpan

Med vanliga trosor menar vi i detta fallet trosor som inte har någon vaddering eller implantat utan bara är i tyg som gör att rumpan får sig ett lyft. Precis som de flesta trosor av denna typen så är modellen lite högre i midjan för att även ge en slimmande effekt där. Vi tycker att detta är en bra modell om man vill ha lite mindre och mer diskreta resultat. Modellen finns i 4 storlekar och två färger att välja på. 

Lazzboy trosor som formar rumpan – Modell som har en liten mängd vaddering 

Vill du gå ett steg längre och testa en modell som både formar rumpan och som har vaddering, men inte så mycket att det blir som natt och dag så är Lazzboy en väldigt bra modell. Vi tycker även att detta är en snygg modell jämfört med många andra liknande produkter då den har spets både i över och underkant. Du kan köpa modellen i två olika färger och flera storlekar. 

Feoya trosor som formar rumpan – Modell som formar både rumpan och höften

Även Feoya är en modell som är vadderad men inte så mycket att det på något vis ser konstigt ut, men samtidigt ser man tydliga resultat. Det som skiljer modellen från de andra på listan är att vadderingen sitter så att både höfterna ser bredare ut och rumpan ser större ut. Vi gillar denna modellen då man får resultat på båda men lagom mycket. Här hittar du sex olika färger att välja på och storlekar från XS till 2XL.

Bucros trosor som formar rumpan – En modell med lite mer resultat

Här kommer en modell som fokuserar på att få rumpan att se större ut genom att först ge den ett lyft, sedan ha kuddar över rumpan som gör ett lite större resultat än de tidigare modellerna på listan. Här börjar man se ganska stor skillnad om man har trosorna under en lite mer åtsittande outfit. Vi gillar att trosan är ganska lik en vanlig trosa i sitt utförande vilket gör att den är lätt att dölja under sina vanliga kläder, modellen är dessutom sömlös för att man ska kunna undvika troskanter. 

Zempertroopa trosor som formar rumpan – Extrema resultat trosor som formar rumpa

Vill du att din rumpa verkligen ska sticka ut och se helt annorlunda och mycket större ut med trosorna på, då är detta modellen för dig. Här får du en trosa med stora implantat i rumpan som kommer att dra blickar åt sig! Modellen finns i två färger och från storlek S hela vägen upp till 6XL.

Slutsats 

Som du ser finns det trosor som formar rumpan i en rad olika utföranden och grad i hur mycket effekt man får. Vi har listat 5 grymma alternativ så nu återstår bara för dig att välja ut dina favoriter! 

Lämna en kommentar