Skims Shapewear Sverige – Kim Kardashian Shapewear 

Skims är ett märke på shapewear som blivit populärt av Kim Kardashian och många undrar om Skims finns i Sverige, är värda pengarna och är så bra som de sägs vara. I denna artikel kommer vi att berätta allt du behöver veta och presentera ett par alternativ som vi tycker är minst lika bra och mer prisvärda. Läs vidare för att få svaren! 

Finns Skims i Sverige? 

Absolut finns Skims shapewear att få tag på i Sverige. Men de är dyrare än alternativ som vi tycker är lika bra eller bättre. 

Alternativ till skims

Nedan presenterar vi ett gäng shapewear av olika modeller för dig att välja på som vi tycker är bättre än Skims och är väldigt prisvärda! 

Alternativ till Skims trosor – Wizshapor 

Detta paret trosor med midjekontroll är den produkt som flest köper genom länkarna på vår sida och det är dessutom en bästsäljare på Amazon. Det är helt enkelt en produkt som fungerar väldigt bra på att få midjan att se smalare ut direkt när man tar på trosorna. Denna modellen är en snygg string som passar under de flesta outfits och är en väldigt diskret form av shapewear. 

Alternativ till Skims body – ShaperX

Även ShaperX är en modell som många köpt genom våra länkar och är en favorit bland kunder på Amazon. Och vi förstår varför! Det är en body som väldigt effektivt slimmar ner midjan och lyfter brösten för att man ska få den eftertraktade timglasformen. Modellen finns i svart och hudfärgat, samt i storlekar från XXS till 3XL så de flesta kan hitta en ShaperX body som passar och man trivs i!

Du kanske även är intresserad av: Maidenform

Skims Waist Trainer Alternativ – Yianna

Vi har skrivit många artiklar där Yiannas midjetränare har fått vara med då den fungerar väldigt bra, är väldigt prisvärd och komfortabel att ha på sig trots att det är den mest effektiva produkten vi testat för att få en smalare midja. Yianna är tillverkad för att vara en produkt för alla och finns i 7 färger och från XS upp till 6XL! 

Skims Body Alternativ – FeelinGirl

Vid en första anblick ser kanske FeelinGirl ut som ShaperX, men titta en gång till så ser du att denna modellen går längre ner över låren. Det gör att med denna modellen får du en smalare midja, lyft byst och en formande effekt över rumpan som gör att det kommer upp lite och ser större ut. 

Skims Shorts Alternativ – Delimira 

Om du vill ha shapewear som hjälper dig både över rumpan och magen, men vill att det ska bara diskret, då är shorts rätt alternativ för dig. Och modellen från Delmira är en riktigt vass produkt som trots effektiv formning av kroppen är väldigt sköna att ha på sig, även under hela dagar. Med fem olika färger så kan du mixa och matcha till varje outfit! 

Slutsats   

Det är inget fel på Skims shapewear men vi tycker att det finns alternativ som är lika bra eller bättre men till ett lägre pris! Nu har du fått flera grymma modeller att välja på så det är bara för dig att välja ut den modell som passar in bäst i ditt liv och slå till! 

Relaterad artikel: Shapewear lår

Lämna en kommentar