Trosor som inte syns under klänning – Bäst i test

Om man gillar att ha väldigt åtsittande klänningar så är den oönskade troskanten ofta ett problem som uppstår men som tur är så finns det lösningar och saker man kan tänka på för att få det helt jämnt utan några kanter. Så i denna artikel kommer vi att gå igenom tre modeller som vi tycker fungerar väldigt bra och ge lite tips om vad man ska tänka på! 

De bästa trosorna som inte syns genom klänningar

Vi börjar med att lista de bästa trosorna som inte syns igenom klänningar och spara tipsen till senare i artikeln. 

Nightease trosor som inte syns genom klänning

När det kommer till trosor som inte syns genom dina kläder och inte ger några troskanter så är Nightease vår favorit då den tickar alla boxar för att vara ett diskret alternativ. För det första så är det en g-string vilket gör att en stor del av troskanten hamnar mellan skinkorna, för det andra så är det en sömlös modell vilket gör att kanterna inte syns och för det tredje är modellen väldigt tunn. Att den är så tunn gör den även till ett väldigt skönt alternativ att ha på sig så trots att de inte syns genom de väldigt åtsittande klänningar så är trosan väldigt skön att ha på sig! Här får du ett väldigt prisvärt 6-pack för runt 200 kr vilket är svårslaget och du kan välja på lite olika färgkombinationer och inte bara det som är på bilden ovan. 

Sharicca trosor som inte syns igenom klänning 

Sharicca finns med på flera av våra listor i lite olika modeller och vi tycker det är ett märke som har hög kvalitet, bra produkter och till ett lågt pris. Självklart är denna modellen inget undantag utan tickar alla boxarna ovan samt att det såklart inte syns under en klänning. Modellen är en klassiskt formad trosa med betydligt mer tyg än Nightease, men vi tycker ändå att den gör ett bra jobb med att inte synas då den är väldigt tunn i tyget, inte har några sömmar och kanterna är väldigt skarpt skurna. Modellen sitter dessutom väldigt slimmat men utan att komforten på något sätt blir lidande. På länken nedan kan du köpa modellen i prisvärda 5-pack i lite olika färger och du hittar även modellen i string på samma länk om du föredrar det. 

Adorel trosor som inte syns genom klänning

Adorel är en trosa som är väldigt snygg i designen med sin v-form och som inte syns genom även de mest åtsittande klänningar då den precis som de andra modellerna på listan inte har några sömmar i kanterna. Modellen är även i string vilket gör det ännu enklare att dölja dem. Då trosorna är väldigt tunna så sitter de både väldigt följsamt runt kroppen men med väldigt hög komfort. Även här får du ett prisvärt flerpack, denna gången med 6 par trosor för strax över 200 kr, och du kan välja på två olika färgalternativ. 

Tips för att dina trosor inte ska synas under klänning

Det finns ett par tips att ta till sig innan man väljer trosor för att de inte ska synas genom din klänning och de listar vi här så att du kan göra rätt val för just dig! 

En sömlös modell: Alla tre modellerna i denna artikel är sömlösa trosor och det är det viktigaste för att man ska motverka risken att man ser troskanterna genom en åtsittande klänning. En söm gör trosor tjockare i kanterna och det är ett problem, så välj modeller utan sömmar. 

Stringtrosor: En stringtrosa är mindre i modellen och har mindre tyg vilket bara det gör att risken för kanten blir mindre. Dessutom hamnar inte troskanten ute på själva rumpan där den är som mest utstickande som med vanliga trosor, utan kanten hamnar dolt mellan skinkorna och högre upp mot midjan. 

Färgvalet: Många gillar att ha ljusa sommarklänningar som nästan blir lite transparenta där risken är att man ser trosornas färg igenom istället för en kant. Många tror att lösningen på det är att ha en trosa i samma färg som klänningen men det är inte alltid sant. Det som fungerar bäst är att ha en trosa som är så lik din hudfärg som möjligt vilket gör att den smälter in i huden och döljs på det sättet. 

Slutsats

Nu har du fått tre grymma modeller att välja på som alla fungerar bra under klänningar, tips på modeller och färg. Så nu återstår bara för dig att klicka hem de trosorna som passar bäst för just dig!   

Lämna en kommentar