Genomskinliga underkläder – Bäst i test

Vi har redan skrivit om genomskinliga trosor men i denna artikel kommer vi att skriva om set med både trosor och bh som är genomskinliga, ibland även med mer tillbehör till setet. 

Aranmei genomskinliga underkläder 

Aranmei är ett set som kommer i fyra delar med BH, stringtrosor, strumpebandshållare och strumpeband. Dessutom har man utsmyckat setet lite extra genom att banden vid brösten är i kedja och likaså en del av strumpebandshållaren. Modellen är väldigt fräck och är betydligt mer genomskinlig i verkligheten än vad man ser på bilderna. Vi älskar den rosa färgen på bilden, men modellen finns i hela 17 olika alternativ där mer än hälften är genomskinliga färger. 

Avidlove genomskinliga underkläder

Avidlove är en body med snörning på sidorna och bakom ryggen vilket lämnar hela övre delen av ryggen öppen. Modellen finns i sju olika färger att välja på som alla är gjorda i en genomskinlig spets som är väldigt läcker. Det är inte bara vi som tycker om Avidlove utan än så länge har alla som köpt modellen gett 5 av 5 stjärnor i betyg. 

Hanxiulin genomskinliga underkläder 

Ett lite enklare set som innehåller Bh och trosa, men som ändå är väldigt sexigt och läckert. Om du tidigare läst våra artiklar så har du kanske märkt att vi älskar trosor som är i en liten string och har tunna band på sidorna som man kan dra upp högt över lårbenet vilket gör att man får en sexig look. Självklart är BHn matchande i både färg och med spetstyget med blått blommigt mönster som varvas med ett väldigt tunt mesh-material. Hanxiulin är dessutom väldigt billig då setet kostar strax över 150 kr och det finns även lite större storlekar att välja på. 

Sarge genomskinliga underkläder 

Sarge är ett ultratunt set med BH och trosor som är för dig som inte vill lämna något åt fantasin men ändå ha underkläder på dig. Både bh och trosor är mönstrade med ett lite större blommigt mönster. Modellen är så tunn att det knappt märks att man har den på sig och den är väldigt skön. 

Du kanske gillar: Genomskinliga byxor

Foytoki genomskinliga underkläder

Foytoki är ett set med nattlinne och matchande trosor. Båda delarna är tillverkade i en svart spets där trosan är väldigt genomskinlig och nattlinnet är genomskinligt men inte riktigt så mycket som trosorna. Alternativet finns även i rött och grått, men vi tycker att den svarta var betydligt mer elegant i denna modell. 

Aranmei genomskinliga underkläder 

Aranmei får vara med igen med ännu ett set som kommer i 4 delar. Man får med bh, trosor, strumpeband och strumpebandshållare som alla är väldigt genomskinliga i tyget, men även prydda med spets-blommor. Modellen finns i tre färger och det var ärligt talat svårt att välja ut vilken vi skulle ha som bild i artikeln då vi gillar alla tre väldigt mycket! 

Denna modell finns även med på: Lingerie – Bäst i test

Hanxiulin genomskinliga underkläder 

Vårt andra alternativ från märket Hanxiulin är ett set med bh och trosor som är väldigt tunna i tyget. BHn är spets kombinerat med det tunna tyget vilket ger en elegant look, men det som gör att modellen sticker ut lite extra är trosorna som har en lite unik design. På ena sidan är de utformade som ett par traditionella trosor, men andra sidan har tre tunna band istället och vi älskar looken och tycker att detta är en design vi vill se mer av! 

Slutsats

Genomskinliga underkläder är lite tunnare i materialet vilket både gör dem väldigt sköna och läckra att ha på sig! Nu har du fått ett gäng modeller presenterade för dig och det enda som återstår är att välja ut din favorit och slå till! 

Rekommenderad läsning: Sexiga underkläder – Bäst i test

Lämna en kommentar