Trosor – Bäst i test – Snyggaste modellerna

Trosor finns i en uppsjö av olika modeller, stilar, färger och material. Så det kan vara svårt att veta vilka man ska köpa. Därför har vi skrivit ihop denna artikel där vi kommer att lista ett gäng snygga, sköna och bra trosor i olika modeller för dig att välja mellan. Dessutom kommer det att vara prisvärda alternativ som ofta kommer i flerpack.

Ow Intimates Trosor – Bästa Trosorna

Ow Intimates har med två modeller på listan och vi tycker att båda är väldigt bra alternativ, men att denna modell drar det längsta strået. Modellen är mjuk och skön i tyget, sitter stadigt, har bra passform och allt i en väldigt snygg trosa som trots att det är en g-string sitter väldigt skönt. Komforten kommer från att trosan 68 % av trosan är tillverkad i materialet bambu och trosan sitter så bra tack vare det lite bredare bandet runt midjan. Vi tycker trosorna fungerar lika bra till vardags som till lite finare tillfällen och rekommenderar att gå in och se på fler bilder på länken nedan!

Varsbaby Trosor – Bästa modell i string

Varsbaby är en favorit som återkommer på väldigt många av våra listor och det är inte utan anledning. Modellen har fått 4,5 stjärnor av 5 möjliga på Amazon av kunderna som köpt trosan och vi kan bara instämma. Modellen är väldigt skön att ha på sig då den är mjuk i tyget och vi tycker passformen är väldigt bra för att inte tala om snygg! Tyget på trosan är lite transparent och bandet runt midjan tunt vilket ger en sexig look. Modellen finns i 6 olika storlekar och i lite olika färgkombinationer att välja på. Trosan kommer i prisvärda 6-pack. 

Tanstc Trosor – Bästa modell med hög midja  

Tanstc är en lite större trosa som täcker mycket hud och är lite högre i midjan. Vi älskar modeller för dess komfort vilket även lyfts fram av kunder bland recensionerna och de goda betygen som resulterat i 4,5 av 5 stjärnor. Modellen är tillverkad i 95 % bomull och 5 % elastan för att de ska vara både sköna och andas så bra som möjligt. Precis som med modellen ovan så kommer trosan i prisvärda paket, i detta fallet med 5 trosor i varje förpackning. 

Ow Intimates Trosor – Snyggaste trosorna

Även OW Intimates är en favorit som finns med på fler listor än vi kan räkna till vid det här laget. Anledningen till att vi gillar modellen är dels för dess komfort som är tack vare att den till 68 % är tillverkad i bambu som är ett väldigt behagligt material att ha på sig, men framförallt älskar vi hur snygg modellen är! En stor del av snyggheten kommer från den fantastiska passformen. Modellen finns i 5 storlekar men man kan finjustera storleken på trosan så att den alltid sitter helt perfekt. Modellen är en string med ett tunt band runt midjan. 

Nightease Trosor – Bästa trosorna för att slippa troskanter

Vill man slippa troskanter finns det två vägar att gå, det ena är en mindre stringtrosa vilket gör att kanterna hamnar högre upp där de inte kommer att synas. Det andra är att trosorna ska vara sömlösa. Med Nightease får du båda sakerna i samma produkt vilket vi tycker är helt kanon och du kan glömma tiderna med oönskade troskanter. Modellen finns från S till XL i storlekarna och finns i flera olika färgkombinationer. Nightease är dessutom väldigt prisvärd med 6 par trosor i varje förpackning till ett väldigt rimligt pris. 

Wizshapor Trosor – Bästa trosorna med magkontroll

Vill du ha en snygg trosa som dessutom är skön att ha på sig och får din midja att se smalare ut när du har dem på dig så kan du sluta leta och slå till på Wizshapor trosor. Modellen är tanga-formad och sitter väldigt snyggt, vilket oftast inte är fallet med denna typen av trosa. Modellen går ganska högt upp på midjan där tyget är lite tightare och kommer att sätta lite kompression på magen för att den ska hållas inne för att ge dig en smalare siluett. 

Sloggi Trosor – Skönaste trosorna 

Sloggi har på senare år blivit ett av de mest populära alternativen bland kvinnor och vi förstår varför! De är helt enkelt både sköna, snygga och ganska prisvärda. Just denna modellen heter Double Comfort och de har satsat på att göra en så skön trosa som möjligt och det märks på materialet som är väldigt mjuk och skönt bomull. Modellen är en brief-trosa så den är lite större än många andra modeller på listan. Trosan kommer i 2-pack till en rimlig peng. 

Danish Endurance Trosor – Bästa modell för träning 

Danish Endurance gör lite sportigare trosor som passar dig som gillar att träna. Denna modellen är en string med hög midja, men det som gör att vi verkligen gillar modellen till träning är att den är gjord i bambu vilket enligt oss är det överlägset skönaste materialet att ha på sig, speciellt när man är aktiv. Dessutom är sömmarna på trosan väldigt små så den passar väldigt bra under åtsittande träningsbyxor som till exempel tights. Modellen kommer i 3-pack som kostar 250 kr. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga trosor presenterade för dig och det enda som återstår är för dig att välja den modell som du gillar bäst! Vi har hela artiklar för de flesta typer av trosor och det är bara att använda sökfunktionen uppe till höger om det är någon speciell modell som intresserar dig lite extra.      

Lämna en kommentar