Synliga stringtrosor – Årets modetrend!

De senaste åren har många modetrender från början på 2000-talet blivit populära igen och den kanske mest förvånande och mest utstickande trenden som kommit tillbaka är synliga stringtrosor eller whale tale som det även kallas. Det började med att flera superkändisar anammade trenden, sedan spreds det sig snabbt till modevisningar och till influencers som verkligen fått det att bli en populär trend och nu framåt sommaren så ser man det allt oftare på tjejer och kvinnor. 

Kändisar som anammat trenden

Det finns många celebriteter som tagit trenden till sig och stolt visar upp sina stringtrosor på röda mattan. Nedan är några stycken för inspiration! 

Kim Kardashian – Bryter av med en snygg röd g-string 

Hailey Bieber – Rosa klänning med en matchande g-string 

Dua Lipa – En helsvart outfit med matchande string

Jennifer Lopez – Låga byxor med en högt skuren stringtrosa i matchande färger

Bella Hadid – En vit outfit med stringtrosor med smala band uppdragna på sidorna 

Danielle Venturelli – Visar upp de senaste trenderna med synliga trosor på catwalken   

Alexa Demie – Visar upp en snygg string med pärlor på röda mattan

Bästa typen av stringtrosa för att hänga med i trenden

Det är såklart något individuellt beroende på hur resten av ens outfit kommer att se ut, men oftast är en g-string det rätta valet. De är lite mindre vilket ger en fräck look och då midjebandet är tunt så kan man dra upp dem högt på sidorna för att de ska bli synliga, även om man inte har de lägsta av byxor på sig.

Modeller vi rekommenderar 

Om du vill hänga med i denna trend och ha synliga stringtrosor över byxkanten så har vi listat några snygga modeller som gör sig väldigt bra för ändamålet!

Varsbaby – Ett diskretare alternativ

Varsbaby är ett alternativ som är lite mer diskret. De går att dra upp på sidorna så banden syns, om du har lågt skurna jeans så kan även stringen synas på baksidan, men de kommer inte att gå så högt upp som de andra modellerna på listan och de kan användas som vanligt till vardags med. Detta är en av våra favoritmodeller som finns med på en uppsjö av våra listor vid det här laget och vi älskar verkligen trosan. Modellen kommer i prisvärda 6-pack. 

Girlpal – Minimal stringtrosa

Här kommer en modell i så kallad t-string och som du ser på bilden är den väldigt lik många trosor som finns bland bilderna på celebriteterna. Då Girlpal är så tunn i både banden och stringen så går den att dra upp ganska högt, kombinerar du detta med låga byxor så har du en väldigt fräck look!

Fujian Friday – Designade för att synas 

Med dubbla midjeband där det ena går högt upp över höften är det tydligt att modellen är designad för att den ska gå över byxkanten och synas. Den kommer inte att synas över rumpan om du inte har extremt låga byxor, men över höften kommer den upp ordentligt. 

Elizoop – Ett glittrigt alternativ

Vill du ha en modell som har lite mer tyg och lite bredare höftband så är Elizoop för dig! Här får du ett alternativ som blänker på sidan där den kommer gå ganska högt upp och resten av trosan är i en snygg spets som ger ett fräckt utseende. 

Slutsats

Trenden med synliga stringtrosor är inte för alla. Men då det blir allt mer populärt så anser vi att det förtjänar en artikel och lite tips på modeller. Så om du vill hoppa på denna fräcka trend är det bara att välja ut dina favoriter i listan och slå till!

Din guide till stringtrosor – Allt du behöver veta

Lämna en kommentar