Bh spets genomskinlig – Bäst i test

En BH i spets är snygg, skön att ha på sig och de lite tunnare spetstygen blir genomskinliga och det är just de modellerna vi kommer att inrikta oss på i denna artikel då vi sett att det är något många söker efter och efterfrågar. Så, nedan listar vi de bästa och snyggaste BHs i genomskinlig spets! 

Sexy Code 1701 Spets Bh Genomskinlig

Sexy Code är en lite billigare spets bh som är väldigt tunn i tyget så man ser ganska mycket genom den. Modellen är tillverkad i 90% polyamid och 10% elastan vilket gör att BHn sitter skönt och stadigt trots det tunna tyget. På länken nedan kan du välja att köpa bara BHn, men på samma länk finns den i set där det ingår strumpebandshållare och trosor, dessutom kan du välja på ett flertal olika färger.

Orbescl Genomskinlig Spets Bh

En snygg bh i spets gör sig bäst med matchande trosor och det är precis vad du får i detta läckra och väldigt prisvärda set. Trots ett fräckt utseende så är setet väldigt skönt att ha på sig och vi tycker att detta är en riktig vinnare. Modellen finns i 9 olika färger att välja på och en lång rad olika storlekar. 

Dobreva Genomskinlig Spets Bh 

Dobreva är ett märke som man kan hittar på de flesta av våra listor med BHs och det är inte konstigt då de är snygga, av hög kvalitet och prisvärda! Detta är en läcker BH som finns i hela 18 olika färger och en lång rad olika storlekar. Tryck på länken nedan för att se alla färger och fler bilder! 

Dobreva Axelbandslös Bh Spets Genomskinlig

Om du vill du ha din genomskinliga spets-bh vi ett tillfälle där du inte vill ha axelband så är denna eleganta modell för dig! Precis som vi vant oss vid med Dobrevas modeller så är den såklart väldigt skön att ha på sig, kvaliteten hög och dessutom till ett bra pris. Modellen finns i 11 olika färger att välja på så du kan hitta en som passar till alla outfits. 

Vivisence Genomskinlig Spets BH

Även Vivisence är ett märke som vi haft med på flera listor då vi tycker att deras modeller är väldigt bra. Detta är en BH som ser väldigt elegant ut när man har den på sig och den är dessutom lika skön att ha på sig som den är snygg. Om man vill ha matchande trosor för att då hela setet så finns dem att köpa till på samma länk om man skulle vilja. Såklart finns modellen även i flera olika snygga färger. 

Ausla Lady Lace Transparent Spets Bh

Ausla är en half-cup som ger ett snyggt lyft av bysten trots att den är tunn modell i spets. Den sitter dessutom väldigt skönt, stadigt och passar till de flesta olika tillfällen. Modellen finns från små storlekar upp hela vägen till 42E, men tyvärr bara i den svarta färgen. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga modeller presenterade för dig och nu återstår bara för dig att välja ut den modell som passar bäst för just dig och klicka hem den.   

Du kanske även vill läsa om: Genomskinlig bh – Bäst i test

Lämna en kommentar