Franska underkläder – Bäst i test

Franska underkläder ser lite mer lyxiga och eleganta ut och är något varje kvinna borde ha i sin garderob. Självklart har vi dedikerat en hel artikel åt ämnet och kommer här att lista ett gäng snygga, prisvärda och väldigt bra Franska underkläder! 

Evelife Franska Underkläder – Set i 2 delar

Evelife är ett märke som vi har med på många olika listor vid det här laget och detta är ett väldigt prisvärt set i två delar som inkluderar trosor och BH som har den höga kvaliteten vi vant oss vid med deras produkter. Trosorna har en dragkedja och är i spets på framsidan, medan baksidan är i mesh. BHn är något lyftande för bysten och gör att setet får en väldigt snygg och elegant look. Setet finns från storlek S upp till 2XL och i 8 olika snygga färger att välja på. 

Avidlove Franska Underkläder – Set i 4 delar

Även Avidlove är ett märke som man ofta hittar på denna sajten och det är inte så konstigt med tanke på att deras olika modeller är väldigt snygga, har hög kvalitet och dessutom har ett lågt pris. Detta setet är inget undantag och här ingår trosor, bh, midjeband och lårband. Hela setet är gjort i en transparent mesh vilket ger en minst sagt sexig look och trosorna är en liten g-string. Du kan välja på svart, röd eller vitt och i storlekar från s till 2xl. 

Aranmei Franska Underkläder – Transparent set i 4 delar 

Om du läser våra artiklar så kan det verka som att vi bara har listat en topplista över våra favoritmärken då Aranmei med är ett av de alternativen som vi har med oftast på våra listor. Men vi tycker att detta set i 4 delar passar in perfekt på denna listan då det minst sagt ser exklusivt ut i den blå färgen på bilden. Men det finns även i en ljusare blå färg samt i gult om man vill vara lite mer vågad. Det ingår en fräck g-string, bh, strumpebandshållare och lårband som är av det lite bredare slaget. Hela setet är gjort i ett transparent material som är prytt med floral mönster.

Necalisi Franska Underkläder – Ett enkelt set med franska underkläder 

Om man vill ha lite enklare franska underkläder som passar perfekt under de flesta outfits så är denna uppsättning från Necalisi ett riktigt bra alternativ. Du får en elegant trosa som är transparent och prydd med spets på framsidan och en matchande BH som är både elegant och skön att ha på sig. 

Vreprlse Franska Underkläder – Mest värde för pengarna 

Trots det väldigt konstiga namnet Vreprlse så tycker vi att vi hittat en riktig vinnare här då man får ett franskt set med trosor och BH för låga 160 kr, dessutom helt utan att tumma på kvalitet eller passform. BHn är i ett väldigt snyggt spetsmaterial och trosorna är genomskinliga med inslag av spets. Vill du köpa en snygg uppsättning underkläder för en låg summa pengar så är detta alternativet för dig. 

Generic Franska Underkläder – Prisvärt alternativ 

Även detta är ett billigt alternativ som vi tycker ger mycket värde för pengarna. Här är hela setet med BH och trosor i en snygg spets och dessutom har både BHn och trosor prytts med rosetter för att ge en än mer exklusiv look. Setet finns i grått, rött, vitt och svart, men tyvärr bara i 2 olika storlekar. 

Slutsats

Det finns många uppsättningar med franska underkläder, men vi har satsat på att lista dem som är snygga och av hög kvalitet, men fortfarande har ett pris som är lågt jämfört med konkurrenterna. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till! 

Rekommenderad läsning: Lingerie – Bäst i test

Lämna en kommentar