Yogabyxor – Bäst i test

I denna artikel kommer vi att lista ett gäng snygga, sköna och väldigt bra Yogabyxor för dig att välja på. Precis som vanligt har vi fokuserat på att hitta alternativ som är väldigt prisvärda utan att man tummar på kvaliteten. 

Promover Yogabyxor – Bästsäljare på Amazon 

Promover är en väldigt skön yogabyxa att ha på sig som sitter slimmat över låren och rumpan, men är lite vidare över benen vilket ger både en snygg look och gör dem väldigt sköna att ha på sig. Och det är inte bara vi som tycker om modellen väldigt mycket utan det är en bästsäljare på Amazon och med över 7,000 sålda exemplar så har Promover 4,1 av 5 stjärnor i betyg. Du kan välja på storlekar från S upp till 3XL och en lång rad olika färger. 

Sinophant Yogabyxor – Vår favorit

Sinophant är ganska lika Promover men sitter lite mer slimmat över hela kroppen då den inte är vid över benen. Även detta är en modell som är väldigt populär och har höga betyg. Modellen har nästan 56,000 betyg på Amazon och hela 4,3 av 5 möjliga stjärnor. Modellen är dessutom väldigt prisvärd, finns i flera snygga färger, många storlekar och i än mer prisvärda 3-pack om man vill ha flera par.  

Oielai Yogabyxor – Modell med Push-Up

Oielai skiljer sig från de andra modellerna på listan på flera sätt. Det första är det mönstrade tyget som slätar ut celluliter när man har modellen på sig. Det andra är att modellen har push-up för rumpan, vilket innebär att rumpan lyfts upp och framhävs mer när du har dessa yogabyxor på dig. Det tredje är att modellen har scrunch-butt vilket gör att de går in mer mellan skinkorna vilket med gör att rumpan framhävs. Vill du synas så är detta modellen för dig då den sticker ut! 

Rekommenderad läsning: Billiga Leggings

Tayoea Yogabyxor – En snygg modell 

Tayoea är en modell som vi haft med på andra liknande listor och vi tycker att det är en väldigt snygg och skön modell. De är traditionella yogabyxor som sitter slimmat, har scrunchbutt, är sömlösa och är lite högre i midjan. Modellen finns även i en lång rad olika färger att välja på!

Nadeer Yogabyxor – Korta Yogabyxor 

Om du föredrar att ha en modell i shorts så är Nadeer ett superalternativ. Modellen är ganska diskret i designen och trots att de är lite kortare så är de inte på något sätt utmanande som andra modeller kan bli. Modellen är lika skön som den är snygg och vi gillar den lite v-formade fronten vilket lyfter looken. Modellen finns i fyra olika färger att välja på och fyra olika storlekar. 

Flera träningsshorts hittar du här!

Slutsats

Yogabyxor är inte bara för yoga utan fungerar vid all form av träning, eller bara att ha på sig hemma då det är ett väldigt skönt plagg. Nu har du fått 5 olika modeller att välja på och nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till.  

Du kanske även vill läsa om: Tights som inte är genomskinliga

Lämna en kommentar