Bikini för kurvig kropp – Bäst i Test

Om man har en naturligt kurvig kropp så behöver man ha en bikini som passar till kroppen och framhäver de kurvorna man har. I denna artikeln presenterar vi ett gäng fräcka alternativ i olika stilar som alla fungerar bra till kurviga kroppar!

Sherrylo brasiliansk bikini för kurviga kroppar

Brasilien är kända för kurviga kroppar och deras bikinis är designade för att framhäva dem. Sherrylo har tagit fram denna modellen med genomskinliga straps för att man både ska få en snygg bikini, men även slippa tanlines. Detta är en riktig vinnare!

TZLDN Bikini designad för kurviga kroppar

Denna bikinin är inte bara ett bra alternativ för kurviga kroppar, den är designad för det och har fått en passform som är specifikt för dig! Modellen finns i 8 snygga färger att välja på.

Viottiset strapless bikini för kurvig kropp

Denna modellen är mer i storlek av en traditionell bikinitrosa, men den kommer ändå att vara ett väldigt bra alternativ för en kurvig kropp. Då den är lite högre skuren så kommer midjan att få en avsmalnande effekt samtidigt som dina höfter framhävs. Modellen finns en uppsjö av olika färger och färgkombinationer så det gäller bara att välja den som passar dig bäst. 

Leg Avenue bikini för kurvig kropp

Denna modellen är för dig som vill framhäva dina kurvor och visa mer hud. Precis som modellen ovan så är den väldigt högt skuren vilket är perfekt för dig med lite mer kurvor på kroppen. Detta är en G string så den är väldigt lite baktill och döljer inte mycket av din baksida. 

Yushu bikini för kurvig kropp

Vid en första anblick kan denna bikinin se konstig ut att ha med på denna listan, men kurvighet kommer i olika former. Denna modellen passar för dig som har tränat dig till kurvor av muskler och har en fit look. Som du ser på bilderna är det inte en traditionell bikini utan den har dubbla “straps” vilket ger en fräck look. 

Adpan bikini för kurviga höfter 

Denna modellen är vad man tänker på när någon säger Miami på 80-talet och är en väldigt tidlös modell. Precis som de andra på listan är den hög på sidorna vilket ger en sexig look över rumpan och höfterna. Modellen är string. 

Lrwey bikini för kurvig kropp

Denna modellen känner du säkert igen när du ser bilden då den blivit väldigt populär och alltid synd på stranden när man är där. Den passar väldigt bra om man är kurvig tack vare de höga sidorna på bikini som framhäver höfterna och förstärker kurvorna där. Dessutom är modellen lite mindre över rumpan vilket gör modellen perfekt för dig med en ordentlig rumpa och breda höfter. 

Viktigt att tänka på bikini kurvig kropp

Precis som alla plagg man ska köpa finns det saker att tänka på innan man slår till på en bikini för kurvig kropp. Det viktigaste av allt är såklart att man väljer en modell som man känner sig komfortabel med att ha på stranden. Det är därför vi listat ett gäng olika typer av modeller att välja på. Det andra är att man köper rätt storlek för att bikinin ska sitta bra på dig. Så var noggrann med att kolla storleksguiden på modellen du funderar på att köpa. 

Du kanske även vill läsa om: Bikini för stor rumpa

Lämna en kommentar