Extreme Micro Bikini – Bäst i Test

Extreme micro bikinis är den mest utmanande badkläderna man kan ha på sig och de flesta känner sig inte komfortabla att ha dem bland massa andra människor på stranden utan kanske mer när man ligger lite avskilt och solar. Men oavsett om man är själv eller en våghals som har dem på stranden så har vi samlat ihop ett gäng heta modeller i denna artikeln! 

Sherrylo Extreme Micro Bikini

Vårat go to märke Sherrylo har såklart en riktigt läcker exteme micro bikini i sitt sortiment, och denna modellen är vår absoluta favorit! Överdelen har betydligt mindre triangelformat tyg över brösten än vad många andra bikinis har. På bikinitrosan är det endast en liten triangel på framsidan och resten av bikini är ett snöre. Detta är den modellen vi tycker passar bäst om man ska ha den på stranden då den ändå täcker allt viktigt men är extreme micro. 

Yyan Extreme Micro Bikini

Även märket Yyan har en väldigt fräck liten extrem bikini som vi tycker är väldigt snygg. Likt Sherrylo så är det inte mycket tyg över bysten utan den triangelformade toppen har smala tygremsor. Denna modellen är mindre på framsidan av underdelen och döljer precis tillräckligt. På baksidan är den av samma storlek som fram. Modellen finns i ett gäng heta färger för dig att välja på.  

Sherrylo Extreme Bikini Genomskinlig

Denna modell skiljer sig rätt rejält från de andra på listan då denna modellen är genomskinlig över brösten och trosan (om man kan kalla den det) är bara trådar även på framsidan vilket gör att inget döljs. Vi låter bilderna tala här för det är svårt att förklara stilen med ord. 

Se fler genomskinliga modeller här!

HNJZX Extreme Micro Bikini

Hnjza har fixat fram en snyggt bikini här med väldigt bra passform i lätt ett lätt och skönt material. Precis som de andra modellerna är den ganska extrem, speciellt på baksidan där den bara har en sträng. Men på framsidan får man lite mer tyg för att dölja allt som man vill dölja. 

Sherrylo Extrem Slingshot Bikini

Varför den kallas bikini vet vi inte riktigt då det egentligen är mer utav en baddräkt då hela plagget är i ett. Med det sagt så är det inget stort plagg och det är inte mycket av din kropp som lämnas åt fantasin när man bär Sherrylo Slingshot Bikini.

Sohimary 419 Extreme bikini

Denna extremt lilla bikini med bara en liten triangel på bikinitrosan som är lika stor både fram och bak lämnas väldigt lite kvar åt fantasin. Modellen finns i ett gäng färgglada alternativ att välja på. 

Vem är en extreme micro bikini för? 

Detta är som namnet antyder ett extrem plagg som visar upp mycket av din kropp. Vissa modeller nästan allt, så det är inte alla som är komfortabla med att använda en så extrem bikini. Men det finns anledningar att ha en! 

  • Bra solbränna: Mindre tyg betyder mindre tanlines och med modeller så små som dessa så kan man enkelt ändra lite på hur högt man drar upp dem så kan man helt slippa tanlines. 
  • På nakenbad: Om man vill gå på nakenbad så kanske det känns lite konstigt att vara helt naken bland andra människor första gångerna man går dit och man känner sig lite blyg. Då kan denna typen av bikinis vara ett alternativ för att vänja sig. 
  • Personer med bra självförtroende: Självklart är denna typen av bikinis även för vanliga stränder och har man ett bra självförtroende och känner sig bekväm med att ha dem bland folk, så kör på! Det är ett väldigt fräckt plagg att ha på sig. 

Slutsats

Oavsett varför du vill ha en extrem micro bikini så finns ett gäng grymma alternativ i denna artikeln. Så det är bara att välja ut din favorit och slå till! 

Du kanske även vill se vår lista med: String bikinis

Lämna en kommentar