G string bikini – Bäst i test

G stringen är inget nytt, men på stranden börjar den bli allt mer populär i takt med att string bikinis blir allt vanligare även på de svenska stränderna. Det är en modell som är mycket snygg, utmanande och många som börjar använda G string går inte tillbaka till något annat för det är väldigt skönt att ha på sig. Som bonus får man väldigt lite tan lines, speciellt om man väljer en mindre modell. I denna artikeln kommer vi att lista några heta G string bikinis för dig att välja på!

Sherrylo G string bikini

Vi börjar starkt på listan med en modell från vårt favoritmärke Sherrylo. Denna bikinin finns i ett gäng olika färger att välja på så du kommer att hitta en som passar dig perfekt. Detta är en av de mindre och mer utmanande modellerna på listan och den har endast en liten triangel och stringen på baksidan. På framsidan är den även där ganska liten och fräck i designen. Detta är den bästa g stringen för den lite våghalsiga! 

Kilus G string bikini 

Denna modellen finns endast i en färg, vilket är rosa med fjärilsmotiv i silver (se bilden). Vi gillade verkligen den rosa färgen och tycker att den gör sig fantastisk bra mot en lite solbränd kropp. I designen så är den lite större och täcker mer än Sherrylo modellen ovan, men tack vare en läcker design med höga höftband så framhäver den ändå både höfter och rumpan på ett läckert sätt. 

Sherrylo G String Bikini Liten

Om man vill ha en ännu mindre bikini än den första Sherrylo modellen så kanske detta är alternativet för dig. På framsidan är den lik och täcker precis det den behöver. Men på baksidan lämnar den inte mycket till fantasin utan har bara ett snöre över rumpan och ett mellan skinkorna. 

Se fler micro bikinis här!

BJTHYT Klassisk G string bikini

Detta är en lite mer klassisk g string bikini som är väldigt elegant i modellen. Den är nätt och ser nätt ut, men döljer ändå allt viktigt och har en smakfull mängd tyg som döljer allt viktigt. Modellen finns i fem olika färger för dig att välja på.

Juyamh G string bikini

Denna modellen från Juyamh sticker ut genom sin fräcka design med 3 höftband på varje sida vilket ger en look som sticker ut. Alla höftbanden går ovanför höften och stringen är ganska liten, men mer än bara ett snöre. Det gör att både höft och rumpa kommer att framhävas under solen.  

Qiribati g sting bikini

Qiribati är med gjord i en lite mer utstickande form istället för att sticka ut genom att vara väldigt liten. Modellen är väldigt luftig och skön när man har den på sig, men ändå så sitter den stadigt och snyggt. Vi gillade modellen och tycker att den är ett fräckt alternativ om man vill ha en g string som sticker ut, men inte vill visa för mycket hud. 

Derrins g string bikini 

Derrins g string bikini är en modell vi direkt gillade och vi älskade den rosa färgen, men den finns i blått, svart och rött med om man skulle föredra något annat. Framsidan på denna bikinin är lite större medans baksidan är en g string i smakfull storlek. Precis som med de flesta andra modellerna så sitter snörningen på sidan där den är relativt högt skuren. 

Slutsats

G string är inte bara ett väldigt snyggt alternativ, det är skönt och man får en snyggare solbränna! Så det är bara att välja en av modellerna i denna listan och slå till på din nya bikini.  

Gillade du denna artikeln så rekommenderar vi: Triangle bikini – Bäst i test

Lämna en kommentar