Bikini för stor rumpa – Bäst i Test

Om man har en rumpa av större modell så är det viktigt att man har en bikini som sitter bra på lite större bakdelar för att den ska se så bra ut som bara möjligt. I denna artikeln listar vi ett gäng grymma bikinis för personer med stor rumpa! 

Generic bikini för stor rumpa

Denna snygga modellen finns i tre färger att välja på. Den är tillverkad i 82% nylon och 18% spandex vilket gör att den är mjuk och följsam runt dina kurvor. Trots att den är en bikinitrosa i traditionell storlek så passar den väldigt bra för större rumpor då den går ganska högt upp vilket ger en slimmande effekt över midjan men framhäver din rumpa och höfter. 

Linyouy klassisk bikini för stor rumpa

Denna klassiska design är tidlös och kommer alltid att vara ett snyggt och fräscht alternativ för långa sommardagar på stranden! Modellen finns i 5 snygga lite mer diskreta färger att välja på. Designen passar bra för lite större rumpor tack vare att sidorna bara har ett snöre medans framsidan och baksidan har lite mer tyg. Det gör att dina naturliga former framhävs på ett snyggt sätt. 

Maozuzzy tanga bikini för stor rumpa 

Vill man ha en lite mer utmanande bikini som funkar väldigt bra till större rumpor så är denna tanga för dig. Modellen är även V-formad vilket gör att sidorna hamnar över höftbenet vilket gör att midjan kommer se smalare ut medans rumpan och höfternas naturliga former gör sig till rätta. 

Tuopuda bikni för stora rumpor

Denna bikinin är bra för större rumpor av samma anledning som det översta plagget på listan det vill säga att den går lite högre upp. Det som gör att modellen sticker ut är att toppen bara har ett axelband för en ny fräsch look. 

Qazx bikini för stor rumpa med rumplyft  

Detta är en lite större modell som är väldigt skön att ha på sig. Men den är inte bara ett skönt och snyggt alternativ, den lyfter även rumpan och ger en avsmalnande effekt över midjan. 

Day 8 leopard bikini för stor rumpa bäst i test 

Vi har haft med Day 8 på ett gäng andra listor, men denna riktigt sexiga bikini passar in perfekt även här! Det läckra leopardmönstret är ett klassiskt färgalternativ och kommer alltid att vara populärt! Dessutom passar denna bikinin perfekt för dig som vill visa upp dina kurvor på ett snyggt sätt när du är på stranden. 

Ghxcj brasiliansk string för stor rumpa

Brasilien är kända för sina stora rumpor och att man gärna visar upp dem med fräcka bikinis på stranden, så självklart måste vi ha med en sådan modell på denna listan. Ghxcj har levererat en sexig modell som visar lite mer hud än de andra alternativen och modellen är i klassisk brasiliansk stil. Vilket betyder att den bara har en tråd vid midjan, går över höftbenet och är i string modell. 

Sherrylo micro bikini för stor rumpa

Om du verkligen vill visa upp din stora och fina rumpa så är denna modellen från Sherrylo kanske alternativet för dig! Den är väldigt liten och har bara en sträng på baksidan och en liten triangel för att dölja så lite som möjligt fram. Är du våghalsig så är det bara att slå till!

Se fler micro bikinis här!

Rlsxfh 122 Snygg bikini för stor rumpa

Denna modellen är väldigt fräck och den kommer att framhäva de naturliga kurvor du redan har. Tack vare utformningen så framhävs både höften, rumpan och brösten. 

Slutsats

Vi har presenterat ett gäng snygga bikinis i olika former och stilar i denna artikeln. Alla passar bra till stora rumpor så det är bara att välja den modellen som känns bäst och slå till! 

Du kanske även gillar: T string bikini – Bäst i test

Lämna en kommentar