Tanga bikini – bäst i test

Tanga är säkert ett namn du känner till och när det kommer till bikinis är det en väldigt populär modell om man vill visa upp sin rumpa. En tanga är en form av string som är högt skuren ovanför rumpan vilket gör att den framträder mer än med andra modeller. I denna artikeln kommer vi att presentera ett gäng sjukt snygga tanga bikinis!

Sheln tanga bikini

Denna snygga tangan får verkligen rumpan att träda fram på ett både snyggt och smakfullt sätt. De tunna tråden över sidorna av midjan är högt skuren så att även din höft blir framträdande. Modellen är inte så liten som vissa andra tangas kan vara även om det är en string modell. 

Meizas tanga bikini 

Här kommer en snygg modell till fast denna har lite mer tyg och döljer lite mer hud. Över rumpan är den ganska högt skuren och trots att det inte är en string modell så framhävs rumpan på ett mycket snyggt sätt. Denna modellen har dessutom push up vilket gör att brösten får sig ett litet lyft och hålls stadigt på plats. 

Focisa tanga bikini

Här kommer en lite käckare och kanske lite mer utmanande modell som vi tycker är fantastiskt snygg. Modellen är lite mindre än de andra två på listan både på framsidan där mer av höften kommer att synas och på baksidan får man en snygg tanga string. 

Denna modellen finns även med på vår lista över: snyggaste bikinin

Day 8 tanga bikini

Day 8 är ett märke som ofta smyger in på våra listor över olika typer av bikinis och vi gillar verkligen märket och deras olika modeller. Även denna modellen har varit med tidigare tack vare att den helt enkelt är väldigt snygg. På baksidan så döljer man allt viktigt men tack vare att den är lite högre skuren så visar man ändå upp rumpan en hel del. Toppen lyfter även brösten något för en fräck look. 

Focisa tanga bikini snygg färg

Vår andra Focisa modell på listan. Den hamnar med på denna listan då modellen dels är väldigt fräck, men framförallt gillar vi verkligen färgen. De färgerna gör sig väldigt bra på en sommarbrun kropp som redan spenderat några veckor i solen. 

Sherrylo micro tanga bikini

Denna modellen kommer från vårt favoritmärke Sherrylo. De finns med på alla listor över bikinis vi gjort och vi älskar verkligen deras produkter. Denna tanga bikinin är verkligen av det lite mindre slaget och är till för personer som vill sticka ut genom att ha en fräck och utmanande bikini när man är på stranden.  

Att tänka på innan man köper en tanga bikini

  • Att man känner sig komfortabel: som vi nämnde i början av artikeln så visar tangan upp rumpan lite extra även på de modeller som inte riktigt är string. Det är för att de är högt skurna. Självklart ska man bara köpa en om man tror man kommer känna sig komfortabel i den typen av modell så man verkligen trivs när man använder sin tanga. 
  • Att det är rätt modell för dig: helt enkelt att tanga är en modell som du tycker passar på din kropp och kommer att sitta bra och snyggt. Om du är osäker så har vi en uppsjö med andra olika typer av bikinis på denna siten. 
  • Att du hittar rätt storlek: för att en tanga bikini ska blir riktigt snygg så måste den sitta bra! Därför är det viktigt att du läser igenom tillverkarens storleksschema så du hittar perfekt storlek till dig. 

Slutsats

Nu har du hittat ett gäng snygga tangas att välja på i denna artikeln och det är bara att ta det paret som du tror kommer att passa dig bäst!

Rekommenderad läsning: G string bikini – Bäst i test

Lämna en kommentar