Bikini för stor byst – Bäst i Test

Det kan vara svårt att hitta rätt bikini om man har stora bröst, speciellt om de är stora förhållande till resten av kroppen. Därför har vi skrivit ihop denna artikeln med ett gäng bikinis som passar bra för dig som är storbystad. 

TZLDN Bikini för stor byst

Detta är en bikini som finns med på flera av våra listor och det är för att den är väldigt fräck. TZLDN har designat den specifikt för att vara bra för personer som har lite mer former med bredare höfter och större bröst och den passar därmed in perfekt på denna listan. 

TZLDN finns även med på vår lista med: Bikini för kurviga

HHMY Bikini större byst 

Denna modellen skiljer sig kraftigt från modellen ovan och är designad för dig som är ganska petite i kroppen men har bröst som är stora jämfört med resten av kroppen. Modellen är lite mindre och vi tycker den är väldigt läcker och visar en smakfull mängd hud.

YJLX Bikini för stora bröst 

Här kommer en modell för dig som vill ha en bikini med lite mer tyg och denna modellen passar från stor till väldigt stor byst. Modellen finns i sju snygga färgkombinationer att välja på. 

TDEOK Bikini för stora byst

Denna modellen är väldigt lik modellen ovan, men denna är dragen som ett kors precis under bysten. Denna modellen är väldigt stabil att ha på sig och håller bysten på plats även när man är aktiv. Modellen finns i tre olika färger. 

TDEOK Bikini för större byst tanga

För dig som vill ha en lite mindre bikini i tanga men ändå vill ha en modell som fungerar bra till stor byst så är detta valet för dig. Detta är en bikini vi verkligen älskar och har haft med den på flera listor. Modellen finns i svart, vitt och som på bilden rosa. Vi bara älskar den rosa färgen. 

Sherrylo Bikini för stor byst 

I princip alla våra listor med bikinis innehåller modeller från Sherrylo och vi tycker det är det fräckaste bikinimärket som finns just nu. Denna modellen är i Brasiliansk stil och har remmar som är genomskinliga för att man inte ska få några tanlines och för att ge en sexig look. Detta är en lite mindre bikini för den vågade personen. 

Gorglitter bikini för stor byst 

Detta är en modell som vi tyckte var väldigt snygg och den sticker ut genom att ha volanger. Över brösten är det ganska mycket tyg så den passar verkligen bra för lite större bröst. 

Att tänka på innan man köper en bikini för stor byst 

Innan man slår till på en ny bikini för stor byst bör man fundera igen vilken typ av bikini som faktiskt kommer att passa för den ska trots allt sitta bra på underdelen med. Så även om alla modellerna på listan funkar bra till stor byst är det inte säkert att det är för dig. Är man liten i resten av kroppen med stora bröst så passar en modell, medans en annan modell passar bättre om man har både breda höfter och stor byst. Vi har skrivit på de flesta modellerna vad de passar till, men kolla även på bilderna och hur de sitter på modellen där.  

Kanske du är intresserad av: Bikini för liten byst – Bäst i test

Lämna en kommentar