Bikini för silikonbröst – Bäst i test

Om man har gjort en bröstförstoring så kan det vara svårt att hitta en bikini som passar, speciellt om man uppgraderat till bröst som är av det större slaget. Men vi tycker att man ska kunna hitta en bikini som sitter bra ändå och därför har testat fram de bästa modellerna för tjejer med silikonbröst utan att tumma på utseendet och listat dem i denna artikeln. 

TDEOK Bikini för silikonbröst

Vi börjar starkt med en väldigt fräck bikini där överdelen sitter väldigt bra även på silikonbröst som är av stora storlekar kombinerat med att underdelen är en lite mindre stringmodell med ett smycke på baksidan (se fler bilder genom att trycka på amazon länken nedan). Modellen finns i två färger, rosa och vit. Vi älskade verkligen den rosa färgen. 

TDEOK Bikini för silikonbröst i v-form

Detta alternativet kommer från samma tillverkare som modellen ovan och den fina kvaliteten är densamma på detta alternativet. Men i modellerna skiljer de sig väldigt mycket. Överdelen på denna modellen är som du ser på bilden lindad över brösten vilket gör att den passar väldigt bra även för en stor byst. Underdelen är i den klassiska V-formen som man tänker på om man tänker Miami på 80 talet. 

YJLX Bikini för silikonbröst

Denna bikinin är för dig som vill ha en bikini för silikonbröst som har mer tyg än många av de andra modellerna på listan. Toppen sluter om även större bröst och håller dem stadigt på plats även om du är aktiv. Modellen finns i 5 olika storlekar från s till xxl och i 7 olika färgkombinationer så de flesta kan hitta en modell de kommer att passa i! 

Prevently Bikini för silikonbröst

Denna modellen är tvärt om modellen ovan och är designad för dig som vill ha ett lite sexigare alternativ som visar betydligt mer hud. Även denna modellen är i V-formen men är i en ganska liten string modell som vi tycker är väldigt fräck. Den är designad för dig som vill ha en utstickande bikini och har stora bröst. Modellen finns i tre färger, vi gillade verkligen den röd/svarta modellen. 

TZLDN Bikini för silikonbröst

TZLDN är företaget som inriktat sig på att göra bikinis för personer med mycket kurvor så om du har stora silikonbröst och en matchande rumpa med den traditionella timglasfiguren så är detta bikinin för dig. Underdelen är i tanga. Modellen finns i 5 olika snygga färger! 

Se fler bikinis för kurvig kropp!

Sherrylo Bikini för silikonbröst

Sist men inte minst så har vi en bikini från vårt favvismärke Sherrylo och denna modellen är av den Brasilianska stilen vilket innebär att den är designad för kroppar med stora bröst och stor rumpa. Just detta alternativet infinner sig på ett gäng av våra olika listor med bikinis och det är för att vi gillar de genomskinliga strapsen väldigt mycket. Det framhäver verkligen dina kurvor på kroppen men täcker upp allt viktigt helt. Dessutom är BHn stor nog att även hålla större silikonbröst på plats. 

Slutsats 

Att hitta rätt bikini för silikonbröst kan tyckas svårt men vi har listat ett gäng modeller som alla funkar väldigt bra, dessutom i olika modeller så du kan välja något du känner dig komfortabel med att ha på dig på stranden. 

Du kanske även gillar: Mini bikini – Bäst i test

Lämna en kommentar