Snyggaste bikinin

Så sommaren börjar närma sig och du är ute efter att hitta den snyggaste bikinin att ha på stranden när solen och värmen kommer till stan. Som tur är har vi skrivit ihop denna listan just för dig och vi kommer att rekommendera de snyggaste alternativen av lite olika modeller för dig att välja på! 

CheChury Fräck Bikini

Detta snygga alternativ är verkligen en favorit hos oss då den finns med på andra listor vi skrivit tidigare. Modellen är väldigt smakfull i storleken och visar mer hud än en traditionell bikini men inte så mycket som många andra modeller som är lite snyggare alternativ. Modellen är i tanga och finns i sju olika färger att välja på. Men vi älskade verkligen den röda, speciellt när man blivit lite brun efter ett par dagar på stranden. Du hittar även CheChury på vår lista: bikini bäst i test

YCBMINGCAN Snygg bikini

Detta märket är inte känt utan är ett billigare alternativ, men det är inget negativt då produkten är minst lika bra som de som kostar 5 gånger så mycket. Det är helt enkelt en underleverantör till andra märken som börjat sälja väldigt billiga bikinis direkt till marknaden. Modellen är i V-form på underdelen och BHn är med push up. V-formen gör att bikinin är skuren högt på sidorna vilket framhäver dina naturliga kurvor över höft och rumpa. Modellen finns i tre olika färger att välja på. 

Tofern Snyggaste Bikinin

Direkt när vi såg denna modellen blev vi förälskade i den! Den är tvåfärgad i svart och vitt. Den finns bara i den färgkombinationen och i 3 olika storlekar. Det finns inte så mycket att säga har utan vi låter bilderna tala för sig själva. Klickar du på länken nedan så finns fler bilder på bikinin som vi tycker är en av de snyggaste modellerna. 

Sherrylo Snygg Utmanande Bikini

Gillar man att ha en väldigt liten string bikini på sig när man är på stranden så blir det inte snyggare än denna modellen från Sherrylo. Den finns med på många av våra olika listor och vi älskar många av deras modeller. En liten triangel fram och en liten g string där bak gör denna bikinin till en av de snyggaste modellerna på marknaden om man vågar sticka ut lite. Den finns även i hela 28 olika färger att välja på så det finns garanterat en färg som kommer passa just dig. 

Sherrylo Genomskinliga Straps

Här kommer ännu en modell från vårt favoritmärke Sherrylo och denna modellen är i Brasiliansk stil. Men det som gör att den får vara med på denna listan över den snyggaste bikinin är att den även har genomskinliga straps vilket lyfter utseendet till en ny nivå och är något som både gör bikinin betydligt fräckare, men även gör att du slipper tanlines. Det är en av våra absoluta favoriter och modellen finns i 12 snygga färger för dig att välja på. 

Modellen finns även med på vår lista över bikinis för dig med silikonbröst

Gorglitter bikini 

Här kommer ännu en modell som vi gillar sedan tidigare som vi haft med på ett par listor innan. Denna modellen är en klassisk tanga i ett modernt och snyggt utseende. Modellen är absolut ett lite mer utmanande alternativ då den är en tanga bikini men den är inte alls så liten som Sherrylo modellen. Modellen finns i fyra olika storlekar och i två snygga färger! 

Att tänka på innan man köper den snyggaste bikinin

Egentligen är det två saker att tänka lite på innan köper en ny bikini om man är ute efter det snyggaste.

Modet: Det ena är modet. Det vill säga vad som är populärt just nu både när det kommer till form och till viss del färg. Som du säkert märkt så blir bikinimodet mindre och mindre för varje sommar som går och det märks kanske även på flera av modellerna vi listat här. Färg är enligt oss inte riktigt lika viktigt då vi tycker att man ska försöka hitta den färgen man själv passar bäst i även om man kan ta inspiration från vad som är poppis inför sommaren.

Passform: Det absolut viktigaste när man ska försöka hitta den snyggaste bikinin är att man hittar en modell man passar i och att den sitter bra genom att vara i rätt storlek. Inget förstör looken mer än en dåligt sittande bikini så var noggrann när du beställer och om märket har ett storleksschema (ligger bland bilderna på amazon) så läs igenom det så det blir rätt när du beställer.

Lämna en kommentar