Mini bikini – Bäst i test

Mini bikinis blir ett allt mer populärt plagg att ha på sig på stranden för varje år som går och vi älskar trenden då vi tycker det är snyggt, skönt och man får betydligt mindre tanlines. Så i denna artikeln kommer vi att gå igenom ett gäng fräcka mini bikinis för dig att välja på!

Sherrylo Mini Bikini

Detta märket finns inte bara i många av våra artiklar utan finns ofta överst i dem och det är för vi verkligen älskar deras bikinis. Denna mini bikini har en liten triangel på framsidan och bara en tråd över rumpan och är verkligen i mini kategorin! Modellen finns i 13 snygga färger att välja på! 

Nicey Mini Bikini

Nicey är med en bikini som bara har en liten triangel fram och en sträng på baksidan av bikinitrosan. Det som skiljer denna modellen från Sherrylo är bikiniöverdelen som är utformad på annat vis och utan axelband. Modellen finns i fem olika färger. 

My Sexy Bikini Mini Bikini

Detta alternativet finns i 7 fräcka färger att välja på. Vi älskade färgen som är på bilden. Modellen har en liten annorlunda bikinitrosa där framsidan bara är en liten “patch” och på baksidan så sitter det en länk i metall där midjebandet möter stringen. Tryck på länken nedan för att se fler bilder. 

My Sexy Bikini Bounty Mini Bikini

Denna modellen är även den från märket My sexy bikini men den skiljer från de andra modellerna på listan genom att inte vara riktigt så extrem som de andra modellerna. Midjebandet är lite större och stringen är något bredare även om det fortfarande är en mini bikini. Modellen finns i 8 olika färger. 

Jydqm Mini Bikini

Även denna modellen har lite mer tyg än många av de andra modellerna på listan och detta alternativet är i vad man kallar för Brasiliansk stil. Det som gör att vi tar med den på denna listan är att den har genomskinliga straps vilket gör att bikinin ser betydligt mindre ut än den faktiskt är.

yesJMN Mini Bikini

Även yesJMN finns med på andra listor vi gjort och vi tycker att deras modeller minst sagt sticker ut ganska mycket. Vill man ha en mini bikini som inte bara är liten utan även i en fräck design så är detta ett väldigt bra alternativ. Vi låter bilderna tala för sig själva. Modellen finns i 11 olika färger. 

YYAN Mini Bikini

YYAN är ett märke som här levererat en väldigt fräck mini bikini som finns i 9 olika färger för dig att välja på. Modellen är liten på baksidan och väldigt liten på framsidan vilket gör att inte mycket lämnas åt fantasin. Men vill man ha något väldigt litet så är detta ett fräckt alternativ. 

Sherrylo Mini Bikini 

Sherrylo får komma med på listan en gång till då vi verkligen gillar även denna modellen. Den är ganska lik modellen som hamnade överst på listan men utformningen över rumpan är lite mer rundad och triangeln fram är mindre. Modellen finns i sju olika färger. Modellen finns även med på vår lista över extrema bikinis.   

Slutsats

Mini bikinin är ett mode som vi verkligen tror är här för att stanna. Modellen i denna artikeln är riktiga mini bikinis som visar mycket hud och som gör att man kommer att sticka ut! Nu är det bara för dig att välja den modellen du gillar bäst. 

Du kanske även vill läsa om: Metallic bikini

Lämna en kommentar