Trosor med rumpinlägg – Bäst i test

Vill man att ens rumpa ska se större ut inför ett speciellt tillfälle eller med en speciell outfit så är trosor med rumpinlägg den lättaste lösningen! Det finns modeller som bara har inlägg över själva rumpan, men även modellen som gör att höfterna ser bredare ut. Oavsett vilken typ av trosa med rumpinlägg du är ute efter så kommer du att hitta ett gäng väldigt bra alternativ i denna artikel. 

Qeyeid Trosor Med Rumpinlägg

Det första alternativet på listan är även det billigaste och är enligt oss väldigt prisvärt. Modellen är en snygg trosa som kanske är den modellen som ser ut mest som vanliga trosor av alternativen på listan. Här får du inlägg både över rumpan, vid höfterna och du får 4 olika inlägg att välja på. Denna modell ger ett lyft som gör att rumpan ser större ut, men fortfarande på ett naturligt sätt utan att vara på något sätt överdriven. 

Virtcooy Trosor Med Rumpinlägg

Denna modell är ganska lik Qeyeid i sin utformning av trosan. Men istället för två olika inlägg för höft och rumpa så får man här ett stort inlägg som går från sidan av höften bak över rumpan, samtidigt som trosan ger en lyftande effekt. Med denna trosan är resultaten över höften lite större än med modellen ovan, men ungefär samma över rumpan. 

Feoya Trosor Med Rumpinlägg

Här kommer en modell som inte ger något resultat på sidorna utan bara över rumpan och vi tycker att resultatet är utsökt. Trosorna gör att din rumpa ser betydligt mer putig och utstickande ut, dessutom är trosorna väldigt komfortabla att ha på sig. 

Yiaan Trosor Med Rumpinlägg

Vill man ha stora resultat av trosorna så är Yiaan ett väldigt bra alternativ då skillnaden när man tar på sig trosan blir väldigt stor över rumpan. Även denna modell fokuserar på rumpan och har inga inlägg över höften. 

Yiaan Extrema Trosor Med Rumpinlägg

Även detta alternativet kommer från Yiaan och skulle inte modellen ovan vara nog så är detta det mest extrema alternativet när det kommer till trosor med rumpinlägg. Här får du en gigantisk skillnad när du på trosan och oavsett vad det är för typ av evenemang du går på så kommer din rumpa sticka ut och dra en massa blickar till sig! 

Slutsats

Trosor med rumpinlägg är ett snabbt och enkelt sätt att få din rumpa att se större ut. Som du ser på modellerna ovan kan man göra det diskret och bara få lite mer former, eller mer extremt och verkligen sticka ut. Valet är som vanligt ditt och det enda som återstår att för dig att välja ut din favorit och slå till! 

Rekommenderad läsning: Smalare midja och större rumpa

Lämna en kommentar