Brasiliansk Bikini – Bikini Bäst i Test

Brasilien är kända för en hel del saker, sitt fotbollslandslag, fantastiska stränder men kanske framförallt rumpor och hur öppen man är att visa upp dem på stranden. Det är av den anledningen brasilianska bikinis blivit väldigt populära inte bara i Brasilien utan runt om i hela världen. Nu har trenden även landat i Sverige och i denna artikeln visar vi upp ett gäng snygga Brasilianska bikinis!

Sherrylo Brasiliansk Bikini Med Genomskinliga Straps

Sherrylo finns med på våra andra listor över bikinis och vi älskar märket (vilket du kommer se i även denna artikeln). Denna bikinin är en klassisk Brasiliansk modell till utformningen men för att ge både en snygg look och en snyggare solbränna så har modellen fått genomskinliga straps. Modellen finns i ett gäng snygga färger. 

TZLDN Brasiliansk Bikini 

Denna modellen är i den traditionella formen av Brasilianska bikins men den är utformad på ett sätt som gör att den passar väldigt bra på personer som har ordentliga kurvor och en timglasfigur (se bilden). Modellen finns i två färger att välja på. 

GHXCJ Brasiliansk Bikini 

Detta alternativet är lite nättare i modellen än de två första alternativen. Med det sagt så är det en väldigt skön bikini att ha på sig under långa sommardagar som spenderas på stranden. Bikinin kommer i fyra olika färgglada alternativ. 

Viottiset Brasiliansk Bikini 

Denna modellen finns i en hel uppsjö av färget att välja på så du kommer garanterat att hitta din favoritfärg bland alternativen. Viottiset går upp över höftbenet så den framhäver verkligen dina naturliga former över höfterna. Över rumpan har denna modellen lite mer tyg än de andra modellerna på listan och hamnar mellan en vanlig bikini och en string. 

Denna modellen finns även på vår lista över: Triangle bikini – Bäst i test

Sherrylo Brasiliansk Bikini

Sade vi att vi älskar Sherrlo Bikinis? Här kommer deras andra modell på listan och det är en kanonmodell! Snörningen sitter vid sidorna av höften och bakom nacken för att den ska sitta stadigt även om du är aktiv på stranden. Dessutom finns modellen i både lite mer vågade färger och lite mer diskreta alternativ. 

Sherrylo Brasiliansk Bikini Cross Topp 

På underdelen av bikinin så skiljer sig inte detta alternativet från Sherrylos andra modeller utan är precis som den en Brasiliansk string modell. Det som skiljer är toppen där snörningen går som ett kort över bröstet (se bild). 

Junjunbo Brasiliansk Bikini

Denna brasilianska bikini är av det lite mindre slaget både på fram och baksidan. Sidorna på trosan är högt skurna så de hamnar ovanför höftbenet och är perfekt för dig som vill visa upp jobbet du lagt ner i gymmet för en större rumpa. 

Vanliga frågor om brasilianska bikinis

Vi har samlat ihop några frågor som potentiella köpare brukar ha om just Brasilianska bikinis och besvarat dem nedan så att du kan göra ett köp som är genomtänkt och med all fakta. 

Vad är en Brasiliansk Bikini? 

Bikinis finns i en uppsjö av olika modeller och typer, till och med string bikins finns i en uppsjö av olika typer så vad kännetecknar just en Brasiliansk Bikini? Det är en modell i string, de har sidorna av trosan över höftbenet för att framhäva och visa upp rumpan mer än vanliga bikinis. 

Vem bör köpa en Brasiliansk Bikini? 

Alla som vill ha en skön bikini som ser snygg och sexig ut när man har den på sig. Man visar upp rumpan på ett annat sätt och då de är mindre än traditionella bikinis så får man väldigt lite tanlines. 

Hur väljer jag Brasiliansk Bikini? 

Du ska först och främst välja den utformning och storlek som passar dig bäst och som du känner dig komfortabel i. Det andra är att storleken är väldigt viktig att få rätt, annars kan man få en bikini som inte sitter som den ska och då blir inte resultatet det du förväntat dig. Så kolla noggrant på tillverkarnas storleksscheman för att hitta rätt storlek för din kropp.    

Du kanske även är intresserad av: Push up bikinis

Lämna en kommentar