Bikini som döljer magen – Tips på modeller

Är man på jakt efter en bikini som döljer magen så är det modeller som är lite högre i midjan man ska titta på, alternativt en baddräkt som man tycker det skulle kunna vara en okej lösning. Så vi har dedikerat denna artikel till bikini som döljer magen och fått in en baddräkt på slutet! 

Ritosta Bikini Som Döljer Magen 

Här kommer en perfekt bikini för dig som vill dölja en del av magen när du är på stranden! Modellen går upp till ungefär naveln, så det ser ut som en vanlig bikini men som döljer den nedre delen av magen. Dessutom har modellen ett skrynkligt tyg vilket gör att man ser smalare ut. Modellen finns i fem olika färger och från storlek S upp till 2XL. 

Nland Bikini Som Döljer Magen 

Nland är till utformningen ganska lika Ritosta och även denna modell går ungefär upp till naveln, även om det varierar något beroende på kroppsform. Detsamma gäller med det skrynkliga tyget som gör att du ser smalare ut. Anledningen att vi har med Nland på listan trots att den är så lik modellen ovan är att den finns i ett gäng lite roliga färger och mönster än Ritosta. 

La Orchid Bikini Som Döljer Magen 

La Orchid är en bikini som går högre upp på magen än de andra modellerna på listan och döljer därmed mer av magen. Denna typ av bikini ser ofta inte så rolig ut men vi tycker att La Orchid har fått till en riktig vinnare här då modellen är väldigt snyggt utformad med en fräck överdel och snygga men eleganta färgkombinationer. 

Cupshe Bikini Som Döljer Magen 

Cupshe är ett märke som finns med på en lång rad av våra listor med bikinis och är ett märke vi ofta återkommer till. Just denna modell går lite högre över midjan, om än inte så högt som en del andra modeller på listan. Cupshe är lite högre skuren över låren vilket ger en slimmande effekt över hela kroppen genom att benen ser längre ut, detta kombinerat med den lite högre midjan gör att man får en bikini som döljer fettet på nedre delen av magen, och samtidigt ser längre ut. 

Viottiset Bikini Som Döljer Magen 

Även Viottiset är ett återkommande märke på våra listor och denna modellen är ganska lik Cupshe i sitt utförande. Modellen har lite högre midja, är högre skuren över låren, men har en axelbandslös överdel. Modellen finns i en uppsjö av olika färger och storlekarna går upp till 3XL. 

Cupshe Baddräkt Som Döljer Magen 

Som utlovat kommer här en baddräkt med på listan och anledningen är såklart att baddräkter helt enkelt döljer hela framsidan och magen. Denna modell från Cupshe har dessutom skrynkligt tyg över magen vilket gör att man får en än större avsmalnande effekt över midjan. Modellen finns dessutom i 10 olika färger att välja på. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng bikinis som döljer magen och en baddräkt presenterad för dig, så det enda som återstår är för dig att välja ut din favorit och slå till! 

Lämna en kommentar