Formande trosor – Bäst i test

Formande trosor är ett enkelt sätt att hålla magen platt, ryggen i en bra hållning och på ett diskret sätt som passar under varje outfit. Därför har vi dedikerat en hel artikel till formande trosor och vilka modeller som är bäst! 

Wizshapor formande trosor 

Den mest omtyckta modellen vi har testat är den formande trosan från Wizshapor. Vi gillar den, våra besökare gillar den och det är en bästsäljare på Amazon. Modellen är en liten och nätt stringtrosa som går ganska högt upp över midjan där den sätter en ganska kraftfull kompression på magen, men utan att det på något vis blir okomfortabelt. Resultaten med denna formande trosa är väldigt bra! 

Rekommenderad läsning: Formande leggings – Bäst i test

FeelinGirl formande trosor

Även FeelinGirl är en populär modell men den skiljer sig ganska mycket från Wizshapor. Detta genom att vara större genom att gå både högre upp på magen och hela vägen ner på låren. Det gör att man får en formande effekt över låren, magen och ett lyft över rumpan. Fördelen med FeelinGirl är att resultaten blir större, men de är samtidigt klumpigare att ha på sig och lite svårare att gömma i alla outfits. 

Innersy formande trosor 

Detta är den modell med formande trosor som är mest lika vanliga trosor i utformningen. De har en lite svagare formande effekt över midjan och man kan inte vänta sig lika stora resultat som med de andra modellerna på listan. Däremot är de väldigt sköna, formar magen något och är ett bra alternativ för dig som vill bära dina formande trosor varje dag och med högsta komfort.   

Spanx formande trosor 

Självklart har spanx lyckats få en plats på listan då deras produkter alltid levererar och deras formande trosor är inget undantag. Med detta alternativ så får man deras höga kvalitet, sköna komfort och bra resultat över midjan. Anledningen till att vi håller Wizshapor högre är för att de är lika bra, snyggare och billigare. Men denna modellen från Spanx är med väldigt bra och gillar man deras produkter i övrigt kan detta ändå vara modellen för dig. 

FeelinGirl formande trosor fokus rumpa 

FeelinGirl får vara med på listan två gånger. Denna gången med en modell som inte är helt olik den första de hade med på listan i utseendet, bortsett från att denna modell går något lägre i midjan. Precis som med den andra modeller får man en formande effekt över både midjan och låren, men man har fokuserat lite extra på rumpan här och denna modellen ger en större formande effekt och ett större lyft. 

Slutsats

Alla modellerna på listan är väldigt bra formande trosor. Det viktiga är att du väljer den modell som passar bäst för dig och de outfits du tänkt ha på dig. Så nu återstår bara för dig att plocka ut din favorit och slå till!

Du kanske även gillar: Formande body – Bäst i test 

Lämna en kommentar