USA Bikini – Amerikanska flaggan bikini

Det vanligaste är att man har en bikini som bara är en färg eller något lite diskret mönster. Men när det kommer till lite mer utstickande alternativ med tryck eller mönster på, då är den Amerikanska flaggan ett alternativ som är populärt, både i USA och här i Sverige. Så vi har listat ett gäng bikinis i olika modeller som är i USAs flaggas färger! 

JewelryWe Usa Flagga Bikini

Detta är en bikini i den populära V-formen som även är högt skuren över låren. Det som gör att många tycker om denna typ av modell är att den gör att benen ser längre ut och modellen har lite mindre tyg utan att vara en riktig string som många tycker blir för utmanande. Överdelen har en knut vid brösten som får modellen att se mer amerikansk ut än bara flaggans färger hade gjort! 

Sherrylo Usa Flagga Stringbikini

Vi älskar Sherrylo och vi har med dem på väldigt många av våra olika listor över bikinis, så såklart får de vara med på även denna listan (faktiskt en gång till senare). Detta är en snygg bikini i den amerikanska flaggans färger som är i string. Snörningen till trosan sitter på sidorna och detta är en modell som inte bara är snygg, utan även sitter skönt och väldigt bra på kroppen. Modellen finns även i en stor mängd fler färger om man vill ha fler alternativ i garderoben. 

Sherrylo Amerikanska Flaggan String 

Det är ingen mening att vänta utan vi tar Sherrylos andra modell på listan direkt. Detta är med en modell i string, fast trosan är ännu mindre än modellen ovan. Detta alternativet är i den populära brasilianska typen av bikinis. Det innebär ett smalt band runt midjan och tyg över både fram och baksida som man själv kan justera lite när det kommer till storleken. Denna typen av bikini är årets mest populära bikini

Soimiss Amerikanska Flaggan Bikini 

Soimiss är för dig som vill ha lite mer tyg på din bikini, men gärna slipper axelbanden. Modellen är högt skuren över midjan vilket är populärt om man gillar lite större bikinis och modellen är även lite högre skuren över lårbenen vilket gör att man ser längre och smalare ut. Hela trosan är blå med vita stjärnor på, och endast halva framsidan av överdelen är i röd/vita ränder. 

Rekommenderad läsning: Slingshot bikini

Malplena Usa-flagga Bikini

Malplena är en bikini som är rätt smäck i sitt utförande. Det har tyg som en bikini i normal storlek men tunna band vilket gör att den ser lite nättare ut när man har den på sig. Bikinin har snörning på sidorna av trosan och både bakom ryggen och över nacken på överdelen. Modellen finns i hela 6 storlekar att välja på. 

Slutsats

En bikini i Amerikas färger är inte för alla, men det är trots allt ett ganska populärt alternativ. Och nu har du fått fem olika typer av bikinis i denna färg att välja på, så det enda som återstår är för dig att plocka ut din favorit och slå till!  

Rekommenderad läsning: Super push-up bikini

Lämna en kommentar