Bikini som gör att man ser smal ut – Tips på modeller

Är du på jakt efter nya badkläder och vill att de ska göra att du ser smalare ut? Då kan vi lova att du inte är ensam utan vi har sett att det är något många kvinnor söker efter på internet. Som tur är har vi skrivit denna artikeln där vi först kommer att gå igenom lite tips på vad man ska leta efter i en bikini som gör att man ser smal ut, sedan kommer vi även att rekommendera några modeller som vi vet fungerar bra! 

Bikini som gör att man ser smal ut – Vad ska man tänka på? 

Det finns lite tips att ha i åtanke när man letar efter en bikini med just detta målet och det listar vi nedan. 

  1. Färgen

Vissa färger kan göra att man ser större ut och andra gör att man ser smalare ut. Mörka färger som mörkblå och svart ger ett smalare intryck och det är vad vi rekommenderar att man letar efter. 

  1. En modell som är hög i midjan

En bikini som är hög i midjan bidrar till att man ser smalare ut på två olika sätt. Det ena är att man ser längre ut med en bikini som går lite högre upp, det andra är att en hög midja döljer den nedre delen av magen där problemen ofta är som störst. 

  1. En baddräkt kan vara ett alternativ

Om man inte promt bestämt att man ska ha en bikini så kan en baddräkt vara ett alternativ som gör att man ser smalare ut. Speciellt om den är lite högre skuren över låren för då ser benen längre ut, samtidigt som man döljer hela framsidan av kroppen och kombinerar man det med en mörk färg får man väldigt stora resultat. 

  1. Skrynkligt material 

Vissa bikinis och baddräkter är tillverkade med tyg som är skrynkligt vilket döljer mer än mer åtsittande modeller vilket i sin tur gör att man ser smalare ut. 

  1. Använd en sommarhatt

Okej, vi håller med om att det låter konstigt vid en första anblick, men avfärda inte det förrän vi presenterat anledningen till varför det faktiskt fungerar. Om man har en snygg, gärna lite större sommarhatt på sig när man är på stranden så tar den ofta uppmärksamheten då det sticker ut lite och är en väldigt snygg accessoar (dessutom är det väldigt skönt att ha på sig varma sommardagar). Så den kanske inte direkt gör att du ser smalare ut, men det tar uppmärksamheten från dig och fokus hamnar ofta på hatten.  

Bikini som gör att man ser smalare ut – Rekommenderade modeller 

Här kommer vi att rekommendera några modeller som fungerar väldigt bra på att få den som bär den att se smalare ut. 

Svanco Bikini 

Det första alternativet på listan är en modell som tickar de flesta boxar. Den går hyffsat högt upp över midjan, har skrynkligt tyg och den finns i den svarta färgen på bilden, samt en med mörkblå underdel och blommig överdelen. Båda alternativen hade fungerat bra om man vill se smalare ut. Den är även skön att ha på sig då den är tillverkad i 82% nylon och 18 % spandex, vilket även gör att den sitter stadigt och andas väldigt bra. 

Svanco Bikini 

Svanco får direkt vara med på listan igen och denna gång med en något mer utstickande modell tack vare de lite guldfärgade banden i överkant på trosan och över axlarna på överdelen. I övrigt är fördelarna samma som med föregående modell att tyget är något skrynkligt och att färgen är mörk. Denna modellen finns med två olika toppar, antingen den på bilden som är korsad eller en där det är en mer traditionell bikini överdel. Storlekarna går från S till 2XL. 

Viottiset Bikini 

Viottiset finns med på många listor över bikinis vi skrivit och vi gillar de flesta av deras modeller. Just denna modellen passar in väldigt bra i denna artikeln tack vare den lite högre midjan, den mörka färgen och att den är lite högre skuren över låren vilket gör att benen ser betydligt längre ut. Modellen finns dessutom i en uppsjö av olika färger, flera av dem mörka och storlekarna går upp till 3XL. 

Cupshe Baddräkt 

Som vi nämnde tidigare i artikeln så kan en baddräkt ge väldigt bra resultat om man vill se smalare ut. Och denna modell från Cupshe tickar alla boxar. Dels är den väldigt täckande över hela framsidan av kroppen, tyget är skrynkligt, färgen är mörk och som en extra bonus har denna modell magkontroll. Det innebär att modellen håller in magen lite extra. Slår man samman allt detta skulle vi säga att Cupshe baddräkt är det strandplagg du kommer få den största avsmalnande effekten av. 

Slutsats

Nu har du fått tips på vad du ska tänka på och fått några grymma modeller presenterade för dig. Så det enda som återstår är för dig att välja ut din favorit och slå till!

Lämna en kommentar