Bikini som gör att man ser längre ut – Tips på modeller

Om man är lite kortare och vill se längre ut i sin bikini så finns det modeller som löser detta. Men det man först måste lista ut är om det är benen eller överkroppen man vill ska se längre ut då det skiljer sig i vilken modell man bör välja. Nedan listar vi modeller för båda alternativen. 

Bikini som gör att benen ser längre ut – Bästa modellerna 

För att benen ska se längre ut är det perfekt med en bikini som är lite högre i midjan, är lite högre skuren över låren eller en kombination av båda. Nedan listar vi ett par grymma alternativ!

Viottiset bikini som gör att benen ser längre ut 

Viottiset är en bikini som går ganska långt upp över midjan och är högt skuren över låren vilket kommer att göra att dina ben ser längre ut medans din överkropp ser lite kortare ut vilket ger nya proportioner som gör att hela du ser längre ut. Modellen finns i en uppsjö av olika färger och i många olika storlekar att välja på. 

Sherrylo bikini som gör att benen ser längre ut 

Sherrylo är vårt favoritmärke och vi älskar de flesta av deras modeller! Denna modellen är en brasiliansk string med ett tunt band runt midjan. Detta hjälper både hela dig och dina ben att se längre ut genom att det tunna bandet gör att hela benen syns, stringen gör att du ser längre ut från baksidan med och vill du få väldigt stora resultat så kan du dra upp banden lite på sidan. 

Bikini som gör att överkroppen ser längre ut – Bästa modellerna 

Om det är överkroppen som är lite kortare så bör man göra tvärt emot och ha lågt skurna bikinitrosor och en överdel som inte är så stor. Så nedan listar vi ett par bra alternativ för dig att välja på! 

Eudolah bikini som gör att överkroppen ser längre ut

Detta är ett helt perfekt alternativ om du vill få lite extra längd på överkroppen! Bikini trosorna är lågt skurna och överdelen är lite mindre vilket gör att det blir längre mellan bh och trosa vilket ger illusionen av att överkroppen är längre. Modellen finns dessutom i 5 olika färger vi tyckte var väldigt snygga.   

Sherrylo bikini som gör att överkroppen ser längre ut

Sherrylo får vara med på listan en gång till och detta är en modell som vill ha lite extra längd på överkroppen men gillar att ha stringbikini. Trosan är lågt skuren, banden både på bh och trosa är tunna och överdelen är lite mindre. Det innebär mer hud, vilket i sin tur innebär att din överkropp ser längre ut. Precis som med alla modeller från Sherrylo finns alternativet i en uppsjö av olika färger att välja på. 

Bikini för att hela du ska se längre ut 

Om hela du ska se längre ut så finns det bara en väg att gå och det är en mindre bikini, både på trosan och överdelen, samt att banden behöver vara tunna och gå upp över sidorna. Så nedan listar vi ett perfekt alternativ! 

Ghxcj bikini som gör dig längre

Låt inte det fula namnet på bikinin få dig att rygga tillbaka för vill du se längre ut så är detta en grym modell! Tack vare att både trosan och överdelen är lite mindre så ser hela du längre ut och de väldigt tunna banden förstärker den effekten ganska mycket. Modellen är en riktig vinnare som finns i tre storlekar och fyra färger. 

Slutsats 

Nu har du olika modeller att välja på beroende på vad du vill ändra med ditt utseende på stranden. Så det är bara att välja den modell som passar dig bäst och slå till!  

Du kanske även gillar: Bikini som gör att man ser smal ut

Lämna en kommentar