Shape trosor – Bäst i test

När det kommer till shapewear som man tänkt använda under en lite mer åtsittande outfit eller under hela dagar så finns det en modell som sticker ut. Det är självklart shape trosor! De är väldigt diskreta, komfortabla att ha på sig och ger väldigt bra resultat. Så självklart har vi dedikerat en hel artikel åt shape trosor och nedan rekommenderar vi de bästa alternativen på marknaden! 

Wizshapor shape trosor string – Kundfavorit

Vi har skrivit flera artiklar om shapewear där Wizshapor har fått vara med. Och då vi kan se vilka modeller kunder köper genom våra länkar så har vi sett att Wizshapor shape trosor är den mest sålda produkten genom våra länkar. Vi tycker inte att det är det minsta konstigt då det är en shape trosa som är väldigt snygg, som sitter skönt, ger ett bra resultat över midjan och då modellen är i string så slipper man även oönskade troskanter genom byxorna. Detta är en perfekt shape trosa som passar lika bra till fina tillfällen som till vardags. 

GGFLY shape trosa – En elegant shape trosa

GGFLY skiljer sig helt från de andra modellerna på listan och egentligen från alla shapewear vi testat. De sticker ut genom att ha designat en väl fungerande shape trosa som ser ut som ett par sexiga vanliga trosor tack vare att det är en stringmodell och att modellen är helt i spets. Men låt inte det eleganta utseendet lura dig, det är en shape trosa som ger ett bra resultat över midjan! 

Du kanske även gillar denna artikeln

FeelinGirl shape trosa – Resultat över tre områden

Även FeelinGirl är ett märke som återkommer på flera av våra listor och deras produkter är väldigt effektiva och komfortabla att ha på sig, och självklart är detta inget undantag. Just denna modell är utformad som en boxer. Det har sina fördelar då du får en slimmande effekt över magen, tack vare att modellen går ner över låren får du även en slimmande effekt där och då hela rumpan är täckt så får du en lyftande effekt där. Så som du ser får du väldigt stora resultat med ett plagg här. 

Du kanske även vill läsa om: Shape strumpbyxor

Spanx shape trosa – Högst över magen 

Spanx är kanske det mest kända märket när det kommer till shapewear och självklart har de en plats på vår lista över de bästa shape trosorna. Detta alternativet är utformad som en vanlig trosa över rumpan, men det som skiljer modellen från de andra på listan är att den går väldigt långt upp över magen. Fördelen med detta är att du får en slimmande effekt nästan hela vägen upp till brösten, vilket i sin tur gör att man slimmas ner både över magen och ryggen.   

Läs om: Shape underkläder – Bäst i test

Vad man ska tänka på när man köper shape trosor

Det finns egentligen tre viktiga saker att tänka på när man ska köpa shape trosor och de listar vi nedan. 

Vilket område du vill forma: Alla alternativ på denna listan ger resultat över magen och det är vad de flesta söker. Men vissa modeller slimmar ner låren, lyfter rumpan eller båda. Så innan du väljer vilken modell som är för dig är det viktigt att tänka igenom vad du vill få ut av din shape trosa. 

Är det till ett speciellt tillfälle?: Om du ska ha din shape trosa vid ett specifikt tillfälle så har du säkert redan en outfit i tankarna och det är viktigt att modellen du väljer passar in i outfiten för att det ska vara ett bra val. Det är därför vi har listat ett gäng olika utformningar på shape trosorna. 

Storleken: Oavsett vilken typ av shapewear man tänkt köpa så är storleken det absolut viktigaste. Många tror att en mindre modell ger bättre resultat, men det är faktiskt så att lagom är bäst i detta fallet. För en för liten modell kommer att vara obekväm att ha på sig och sitta dåligt vilket gör att du inte får resultat över rätt delar av kroppen. En för löst sittande shape trosa ger inte resultat för att kompressionen blir för låg. Därför rekommenderar vi alltid att kolla på tillverkarens storleksguide på länkarna nedan. 

Slutsats

Nu har du fått de fyra bästa shape trosorna presenterade för dig och tre punkter som kommer att göra att du väljer rätt modell. Så nu återstår bara för dig att välja ut den modell du vill ha och slå till!

Relaterad artikel: Shapewear trosor – Bäst i test

Lämna en kommentar