Shapewear Bh – Bäst i test

Vill du ha ett shapewear som ger resultat på överkroppen, antingen som sig självt eller för att kombinera med ett annat shapewear plagg som ger resultat längre ner på kroppen? Oavsett vilket så har vi testat fram de bästa shapewear bh på marknaden och listat dem i denna artikel! 

Taiyanyu Shapewear BH

Denna shapewear BH är snygg, sitter väldigt bra och ger stora resultat trots att det är ett lite mindre plagg. Då det är en push-up bh så får man rätt mycket lyft för brösten och då den är lite större över ryggen och sidan så jämnar den även ut fettet som sitter där på ett väldigt effektivt sätt. Den hjälper även till med att hålla dig i en bra hållning vilket kan avlasta om man redan har lite ont i ryggen. Modellen finns från storlek M upp till 4XL. 

Rekommenderad läsning: Shapewear body string

Boolavard Shapewear BH

Denna modell från Boolavard är designad för att ge maximal push up effekt över bysten och vi tycker att de lyckats väldigt bra! Tack vare utformningen på framsidan där BHn nästan hamnar på underkanten av brösten så får man väldigt stor lyftande effekt. Över ryggen har modellen lite mer tyg för att den ska sitta väldigt stadigt men även för att man ska få hjälp med hållningen och få den i perfekt position. Modellen finns i två färger och från storlek S till XXL. 

Yianna Shapewear BH

Om du läst flera av våra artiklar om shapewear så har du säkert stött på Yianna som är ett av våra favoritmärken och de är väldigt effektiva. Denna modellen skiljer sig lite från deras andra shapewear då denna modell är designad för att vara ett bra alternativ efter en bröstoperation. Enligt oss har de lyckats väldigt bra då BHn är väldigt skön att ha på sig och ger ett väldigt stadigt men komfortabelt stöd för brösten. Den har även fått knäppningen på framsidan för att den ska vara lätt att sätta på sig, och tack vare tre rader med krokar så kan man anpassa den perfekt efter just dina bröst. 

Wanqian Shapewear BH 

Wanqian shapewear bh är en sport-bh som är snygg, skön och effektiv. Dessutom finns den i två olika modeller på länken nedan där den ena går ner över hela magen och den andra som vi skriver om här är den på bilden som utformad mer som en traditionell sport-bh. Det som gör att den skiljer sig från traditionella modeller är att den har ett band under bysten som man kan spänna åt i flera steg. Det gör att man får en slimmande effekt över området och att brösten lyfts. Tack vare att modellen är korsryggad så sitter den väldigt stadigt. 

Manmaning Shapewear Bh

Manmaning finns med på våra listor över både shapewear, bikinis och underkläder så att deras shapewear BH får vara med på denna listan är säkert ingen chock för dig som läsare. Här kommer en väldigt snygg modell som dels lyfter och håller bysten på plats, samtidigt som den slätar bort fettet som sitter över ryggen och sidorna. Vi gillar även att knäppningen sitter på framsidan och att man kan spänna åt den i tre steg för att enkelt kunna justera hur hög kompression man vill ha. 

Yinhing Shapewear BH 

Vi debatterade lite om vi skulle ha med denna modellen på listan, då det inte riktigt är en BH utan snarare en väst. Men då den lyfter brösten och ger resultat över de delar som en shapewear BH gör så valde vi att ha med den som ett alternativ. Då den har med tyg över axlarna och över hela ryggen så sitter modellen väldigt bra och med ett stort lyft för bysten så är det en effektiv modell. Men det som gör att den sticker ut lite mer är att den ger störst resultat när det kommer till hållningen där den presterar bättre än de andra modellerna på listan gör. 

Slutsats   

Nu har du fått sex alternativ presenterade för dig, som alla är sköna, snygga och fungerar väldigt bra. Så det enda som återstår är för dig att välja ut din favorit och slå till!

Du kanske även gillar: Shapewear kjol – Bäst i test

Lämna en kommentar