Träningsshorts dam – Bäst i test

Träningsshorts är skönt, snyggt och passar både i gymmet, löparspåret eller till vardags. Oavsett av vilken anledning som du letar efter ett par så har vi listat ett gäng grymma modeller för dig att välja på i denna artikel!

Vertvie Träningsshorts – Bästsäljare på Amazon

När en produkt på Amazon både har höga betyg och är en bästsäljare så tenderar vi att gilla produkten väldigt mycket. Vertvie träningsshorts är inget undantag utan är en modell som vi gillar väldigt mycket. Shortsen är ganska korta på låren utan att utmana för mycket och de går relativt högt upp över midjan, men är v-formade på framsidan vilket ger en väldigt snygg look som vi tycker mycket om! Modellen är dessutom prisvärd, finns i flera storlekar och ett bra gäng olika färger att välja på. 

YiiFit Träningsshorts  Dam – Scrunch butt träningsshorts

Detta är ett par shorts i leggings-design som du säkert känner igen när du ser bilden ovan. Modellen sitter väldigt bra och stadigt även när man gör övningar som knäböj eller marklyft och tack vare scrunch butt designen så framhävs rumpan maximalt för att ge en läcker look som sticker ut. Modellen är även lite högre i midjan, finns i många olika färger och i flera olika storlekar. 

Du kanske är intresserad av: Yogabyxor Bäst i Test

G4Free Träningsshorts Dam – Löst sittande träningsshorts 

Väldigt många alternativ på marknaden idag sitter väldigt slimmat och visar tydligt upp dina konturer. G4Free sitter lösare och är inte alls så slimmade och passar perfekt för dig som vill vara lite mer diskret när du tränar. Modellen har sålts i över 9000 exemplar på Amazon och har hela 4,4 av 5 stjärnor i betyg så det är inte bara vi som verkligen tycker om modellen!

Nike Träningsshorts Dam – Ett känt märke 

Okej, så normalt brukar vi inte ha med de kända märkena på våra listor då de oftast är väldigt dyra utan att vara så mycket bättre än de mer okända alternativ. Men vi tycker att Nike förtjänar att vara med på listan då vi bara älskar modellen och tycker de är lika snygga som de är sköna att ha på sig. Dessutom är de inte superdyra, finns i många färger och storlekar så att alla kan hitta en modell som de tycker om!

TZLDN Träningsshorts – Väldigt korta träningsshorts

Om du läst många av våra artiklar så är inte så konstigt om du stött på TZLDN tidigare och känner till att de gör lite mer utmanande kläder för tjejer som har lite kurvor och vill synas. Detta paret träningsshorts är inget undantag då de är lite kortare än de andra alternativen på denna lista. När du står upp så täcker träningsshortsen hela rumpan, men när du böjer dig ner så kommer de att visa upp en stor del av låren och ungefär halva skinkorna. Detta är inte en modell för alla, men den är minst sagt fräck om man vågar ha den när man tränar! Modellen finns även med på vår lista över booty shorts.

Du kanske vill läsa vår artikel: Träningskläder set dam – Bäst i test

Webgger Träningsshorts Dam – Prisvärt flerpack träningsshorts

Om du vill ha flera par träningsshorts så är detta snygga alternativ från Webgger ett riktigt bra alternativ där du får 4 par shorts i varje förpackning. Modellen sitter lite lösare och är inte så slimmad, men är väldigt skön att ha på sig både på gymmet och i soffan hemma. 

Trisar Träningsshorts Dam – En snygg modell 

Trisar sticker inte direkt ut på något sätt utan är bara ett väldigt snyggt par träningsshorts som du kan spänna åt med snöret på framsidan. Modellen går en bit ner på låren och är lite högre i midjan och är ett elegant alternativ som de flesta kommer att trivas i. Modellen finns i tre olika färger som alla är ganska diskreta. 

Slutsats

Träningsshorts är något som bör finnas i alla kvinnors garderob och det är ett plagg som är både snyggt, skönt och fyller en funktion. Nu har du dessutom fått 7 snygga modeller att välja på, så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och klicka hem den. 

Rekommenderad läsning: Tränings bodysuit och Billiga Leggings

Lämna en kommentar