Träningskläder set dam – Bäst i test

Vi går till gymmet eller springet i löparspåret för att hålla oss friska, starka och bli snyggare. Men det behöver inte betyda att man inte kan vara riktigt snygg när man utför själva träningen och som tur är finns det väldigt läckra set med träningskläder att välja på. I denna artikel kommer vi att presentera ett gäng alternativ som är snygga, sköna och prisvärda för dig som konsument. 

YR.Lover Träningskläder Set Dam – Set i två delar 

Vi börjar med ett riktigt snyggt set från YR.Lover som skiljer sig från de andra modellerna på listan. Överdelen som är lite mindre och hamnar i klassen sport-bh har bara ett axelband, om än ett lite bredare sådant. Nederdelen i setet är av det kortare slaget, men täcker såklart hela rumpan även om det är ett alternativ för de lite mer vågade. Modellen finns i flera färger på det ribbade tyget som inte blir genomskinligt när man tränar knäböj eller marklyft. Självklart finns flera storlekar att välja på! 

Imekis Träningskläder Set Dam – Set i tre delar

Imekis är ett set som kommer i tre delar där du får med ett par shorts i tightsmaterial, sport-bh och en långärmad topp som matchar både i modell och färg. Du kan bära setet med både sport-bh och toppen över, men även med bara shortsen och sport-bhn utan några problem när du tränar. 

YouthUnion Träningskläder Dam Set – Mest värde för pengarna

Oavsett aktivitet, väder eller vind så är detta alternativet anpassat för det och med en prislapp på strax över 350 kronor är detta set med 5 delar extremt prisvärt. Till setet ingår Shorts, leggings, sport-bh, t-shirt och en tunn övertröja. Trots ett lågt pris tycker vi att detta är ett ganska snyggt set som dessutom är väldigt skönt att ha på sig och blir man varm kan man bara ta av ett lager och fortsätta träna. Modellen finns i ett alternativ till där shortsen är lite längre och modellerna finns i 4 olika färger samt 4 storlekar. 

OEAK Träningskläder Dam Set – Ett klassiskt 2-delat set

Detta är ett klassiskt set med träningskläder och kanske ett av de man ser mest på gymmen runt om i sverige. Ett par välsittande tights och en långärmad top i ett väldigt skönt material som torkar snabbt och utan risk för att det blir genomskinligt när man tränar. Modellen finns dessutom i 4 olika färger, ett alternativ med en mindre topp och i flera storlekar att välja på!

Frecinq Träningskläder Dam Set – Set i tre delar 

Att kalla det ett set i tre delar är kanske något uttav en lögn då man inte kan ha alla tre delarna på sig samtidigt. Men i setet ingår ett par shorts, ett par leggings och en sport-bh. Setet ser väldigt elegant ut i materialet och är väldigt skönt att ha på sig. Sport-bhn är med push-up som lyfter bysten för en snygg look, samt håller dem stadigt på plats när du är aktiv.     

Asksa Träningskläder Dam Set – Set i två delar

Även Asksa är ett lite mer klassiskt set i två delar som har en stil man ofta ser när man är på gymmet. Det ingår ett  par snygga leggings och en sport-bh med breda band som gör att den sitter stadigt. Detta är även ett alternativ för den färgglada då modellen finns i 12 olika färger att välja på, så om man trivs i modellen kan man köpa fler set i olika färger.

Yr.Lover Träningskläder Dam Set – Sport-bh och leggings 

Detta setet är väldigt likt Asksa som vi skrivit om ovan och precis som med dem så får man ett par fräcka leggings och en sport-bh med lite bredare band som sitter väldigt stadigt och skönt när man tränar. Detta alternativ har även lite push-up vilket lyfter looken på ett snyggt sätt. Alternativet finns i en uppsjö av olika färger att välja på och i tre olika storlekar. 

Eixyhueg Träningskläder Dam Set – Fräck look

Som du ser på bilden så är överdelen på detta set lite annorlunda utformad då den är som en sport-bh i storlek men är långärmad och självklart får man med ett par snygga leggings som matchar toppen väldigt snyggt. Leggingsen är utsvängda i nederdelen, men sitter slimmat över rumpan, höfterna och har scrunch butt för att framhäva dina rumpa lite extra. Modellen finns i 5 olika färger att välja på.   

Slutsats

Att välja träningskläder kan kännas svårt då det finns så många olika alternativ att välja på, men i denna artikel har du fått 8 olika modeller att välja på som alla är bra, snygga och prisvärda för dig som konsument. Så nu återstår bara för dig att klicka hem din favorit så att du kan se ditt snyggast ut när du tränar!

Lämna en kommentar