Stringtrosor mini – Bäst i test

Om du är på jakt efter stringtrosor i miniformat så har du hamnat på rätt plats! I denna artikel kommer vi att lista ett gäng snygga och prisvärda alternativ för dig att välja på! 

Yooao Stringtrosor Mini 

Vårt första alternativ på listan är inte bara en mini stringtrosa i g-modell utan även ett väldigt prisvärt alternativ för dig som kund då de säljs som 6-pack för under 300 kr. Du får alla 6 paren i olika färger och det finns lite olika kombinationer att välja på. 

Du kanske även gillar: Stringtrosor med hög midja

Mulany Stringtrosor Mini

Även här får du en paketlösning fast i lott om tre i varje förpackning. Denna modell har lite mer tyg även om den fortfarande är av mini-modell. Formen är V-string så trosorna går lite högre upp på sidorna för en fräck look! 

NNAA Stringtrosor Mini 

Detta alternativet är med det klassiska fjärilsmotivet på framsidan och modellen har tre band på sidorna för att ge en lite sexigare look. Stringen är såklart väldigt liten, men inte riktigt så liten som på de andra modellerna på listan (se fler bilder på amazon). Modellen finns i fyra snygga färger för dig att välja på. 

Sohimary 433 Stringtrosor Mini 

Denna modellen är väldigt mini om vi får säga det! Det är en liten triangel både fram och bak på trosan, men sedan är det bara ett snöre mellan skinkorna och över musen så är det pärlor. Modellen finns i både svart och vitt för dig att välja mellan. 

Sohimary 401 Stringtrosor Mini

Ännu en modell från Sohimary kommer med på denna listan och det är kanske inte så konstigt då det är ett märke vi tycker om då de även finns med på många av våra listor över bikinis. Detta alternativet har bara ett snöre över rumpan och på framsidan så är det lite mer tyg men med öppen gren. Du kan välja på dem i svart och vitt. 

Du kanske även vill läsa om: G-string trosor – Bäst i test

Pzkdks Stringtrosor Mini 

Vi var först lite osäkra på om de faktiskt platsade på denna listan för det är diskutabelt om det faktiskt är trosor, men vi tyckte modellen var så sexig att vi valde att ta med den. Kortfattat så är det bara ett rött snöre med ett smycke på framsidan och vi rekommenderar att ta en titt på alla bilderna för att se om det är något för dig! 

YYOUT Stringtrosor Mini 

Detta alternativet skiljer sig från de andra genom att vara i tyg på framsidan men med en käck ministring i form av en länk på baksidan. Vi älskade modellen direkt och tyckte att den var extremt läcker. 

Se alla de bästa stringtrosorna här.

Lämna en kommentar