Formande body – Bäst i test

När det kommer till formkläder som ger bra resultat så är bodys bland de modellerna som är högst uppe på listan. De är även ett lite större alternativ vilket gör att man inte bara får resultat över magen utan ofta kombineras det med andra kroppsdelar som självklart varierar lite beroende på vilken utformning bodyn har. Därför har vi dedikerat denna artikel till att presentera de tre bästa alternativen för dig som konsument! 

FeelinGirl Formande Body – Modell med störst resultat

Vi tycker att FeelinGirl är den body som ger det största resultatet när det kommer till hur stor effekt man får över kroppen och det är inte så konstigt då det är den modell som har mest tyg och täcker därmed mest hud. Modellen börjar redan nere på låren vilket gör att man får en avsmalnande effekt över dem, sedan är den heltäckande över rumpan så den får sig ett bra lyft vilket gör att den ser större ut, självklart hålls magen in på ett effektivt sätt och slutligen så lyfts brösten. 

Vi gillar många saker med FeelinGirl, men kanske det absolut viktigaste är att trots bra resultat med formningen så är den väldigt skön att ha på sig tack vare att den är tillverkad i 77% spandex och 23% nylon. Det är även en modell som är tillverkad för att vara för alla då den finns i tre färger och storlekar från XS upp till 5XL.

Rekommenderad läsning: Formande trosor – Bäst i test

ShaperX Formande Body – För dig som gillar string 

Shaperx är med en väldigt bra och populär produkt och de har ett gäng olika modeller att välja på i sitt sortiment. Modellen vi har valt ut är deras formande body i string vilket många gillar, speciellt om man är van att ha stringtrosor till vardags. Nackdelen med en modell i string är att man inte får samma formande effekt över låren och rumpan som med modellen ovan. Men resultaten över magen och brösten är samma. 

Det vi gillar lite extra med detta alternativ är att den inte bara finns i de vanliga diskreta färgerna som denna typen av klädesplagg kommer i, utan även finns i den rosa färgen på bilden som vi tycker är väldigt snygg. Och det gör att man enkelt kan ha bodyn till ett par snygga byxor utan att behöva ha något över. Precis som FeelinGirl finns det även många storlekar att välja på, närmre bestämt från XXS till 5XL. 

Go To Top Formande Body – Det sexiga alternativet 

Go to top’s formande body skiljer sig lite från de andra på listan då de fokuserat på att verkligen få fram en lite sexigare modell. Modellen har en väldigt liten string, är väldigt högt skuren över låren och kanterna är i spets. Att den är så högt skuren i låren gör att dina ben ser längre ut för en fräck look. Man får även ett formande resultat över magen och brösten, men vi tycker inte att resultaten är lika stora med detta alternativ som de andra på listan.  

Vi gillar att man tagit fram en formande body som passar bra för en dejt som man tror kan avslutas i sovrummet, då många bodys bara ses som formkläder och inte något man använder vid hetare stunder. Här får du det bästa av båda världar!

Slutsats

Det finns betydligt fler alternativ att välja på än vi får plats med i denna artikel, men vi tycker att vi valt ut de tre bästa alternativen som dessutom passar vid olika tillfällen eller för olika personer. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och klicka hem den!

Du kanske även gillar: Formande leggings – Bäst i test

Lämna en kommentar