Formande leggings – Bäst i test

Idag finns leggings i alla kvinnors garderober då de är väldigt sköna att ha på sig och passar både till vardags, vid träning eller när man bara sitter hemma och tar det lugnt. Det finns även formande leggings som hjälper till att få fram din bästa look genom att hålla in magen och lyfta rumpan. Därför har vi dedikerat denna artikel åt att lista de bästa formande leggingsen för dig att välja på!

Tayoea Formande Leggings 

Detta är kanske den typen av leggings de flesta tänker på när de hör formande leggings. Modellen har en hög midja som håller in magen, en scrunch-butt som gör att de inte blir genomskinliga när man böjer sig ner eller tränar och en push-up-design som lyfter rumpan rätt markant och en grymt bra passform över hela plagget vilket gör att de sitter väldigt skönt. Modellen finns i över 15 olika färger att välja på och från storlek S upp till XL. 

Rekommenderad läsning: Formande body – Bäst i test

Kufoo Formande Leggings 

Här kommer en modell som är lite annorlunda utformad än de andra modellerna på listan och det är för att de är väldigt löst sittande för att vara leggings. Du får samma komfort och sköna tyg som med traditionella leggings men de sitter lösare och är inte alls så slimmande och framhävande. Trots detta så får man en formande effekt över magen som är helt okej, men inte riktigt så stor som på de andra modellerna på listan. 

RioJoy Formande Leggings 

RioJoy är en modell som du säkert sett men kanske inte provat. Det är leggins som har en bubbelstruktur i tyget och det är för att celluliter ska jämnas ut och inte synas genom leggingsen som sitter väldigt slimmat. Modellen har även en hög midja som gör magen smalare, en lyftande effekt över rumpan och rynkat tyg över rumpan för att de inte ska bli genomskinliga när man tränar marklyft eller knäböj. 

TZLDN Formande Leggings  

TZLDN är ett märke som finns med på många av våra listor och de gör produkter som är designade för personer är lite kurvigare med en smalare midja, större rumpa och bröst. Detta paret leggings är inget undantag och passar perfekt för dig som har en rumpa som är lite större i förhållande till resten av kroppen. Modellen ger ett snyggt lyft där och håller in magen för att förstärka dina redan härliga former!

Iquy Formande Leggings 

Här kommer ett par väldigt korta leggings som har alla formande fördelar av sina betydligt större syskon. Modellen är utformad för att dölja potentiella celluliter, hålla in magen och för att ge rumpan ett ordentligt lyft. Allt i en fräck modell som dessutom är extremt prisvärd med två par leggings i varje paket för strax över 100 kr. En riktig vinnare både i modellen och priset! 

Slutsats

Nu har du fått fem olika formande leggings i lite olika modeller att välja på och nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Du kanske även gillar: Formande trosor – Bäst i test

Lämna en kommentar