Shape strumpbyxor – Bäst i test

Shape kommer i väldigt många olika modeller och till olika kroppsdelar, men många glömmer att det även finns shape strumpbyxor. Och det kan vara ett misstag då det är en typ av shape som passar in väldigt bra till outfits där man normalt har vanliga strumpbyxor då de ser likadana ut som de med shape. Så självklart har vi dedikerat en hel artikel åt ämnet och kommer att lista de bästa alternativen för dig att välja på! 

Calzitaly Shape Strumpbyxor 

Calzitaly är det bästa paret shape strumpbyxor vi provat och det är mycket vi tycker om med dem! För det första är de snygga och väldigt sköna att ha på sig, men kanske ännu viktigare när man är ute efter denna typ av strumpbyxa så är de väldigt effektiva på att forma kroppen. Dels går de högt upp på midjan vilket gör att man får resultat högt upp på magen, men de lyfter även rumpan vilket är ganska ovanligt med shape strumpbyxor. Modellen finns även i 5 olika storlekar att välja på och i två olika färger. 

Du kanske även villa läsa om: Shape underkläder

Vogue Shape Strumpbyxor

Vogue shape strumpbyxor har många likheter med Calzitaly. Även detta paret ger en bra avsmalnande effekt över magen och ger rumpan ett lyft. Det som skiljer dem åt är att detta alternativet inte riktigt går lika högt upp över magen och är lite tjockare och därav mindre genomskinligt. 

Ha Wa Shape Strumpbyxor 

Ha Wa är ett väldigt prisvärt 2-pack med shape strumpbyxor där du får två olika färger i varje paket (det finns två alternativ att välja på). Men vi älskar det med ett par svarta och den sjukt snygga röda färgen. Här får du en modell som gör låren smalare, som lyfter rumpan och håller in magen på ett effektivt sätt. För att strumpbyxan ska sitta stadigt och inte kasa ner så har den fått ett 3cm högt midjeband för att hålla det på plats. 

Underklänning shape – Bäst i test

Htruiyaty Shape Strumpbyxor 

Vill du ha ett par väldigt blanka strumpbyxor med shape så är detta en riktig vinnare! Modellen är väldigt effektiv och slimmar ner både benen och magen. Då modellen går ganska högt upp på midjan så får man bra resultat även lite högre upp på magen. 

Slutsats

Det är svårt att hitta riktigt bra shape strumpbyxor vilket kanske verkar lite konstigt då det finns en uppsjö av olika märken och modeller att välja på. Men då det är lite tunnare tyg så är det svårt att göra dem riktigt effektiva. Som tur är har vi hittat fyra modeller som fungerar helt super, är sköna att på sig och minst lika viktigt så är de snygga att ha på sig! Så nu är det bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Rekommenderad läsning: Shape trosor – Bäst i test

Lämna en kommentar