Bästa Push Up BH – Bäst i Test

Vill man se sitt bästa ut och få brösten att sticka ut lite extra så är den gamla hederliga push up BHn det bästa alternativet. Så oavsett om du tänkt ha din push up BH vid ett finare tillfälle eller till vardags så har vi listat modeller som passar för dig i denna artikel!

Calvin Klein Push Up BH

När det kommer till underkläder så är Calvin Klein alltid ett av de märken som säljer bäst, så det kommer kanske inte som någon chock att du inte bara finner dem på våra listor över trosor utan även när det kommer till BH. Men detta alternativ får du en modell där Calvin Klein lagt lika mycket tid på att göra den skön och av hög kvalitet som de gjort på att den ska bli snygg. Detta är helt enkelt en vinnare! 

Shekini Push Up BH

Shekini är ett mycket prisvärt alternativ för dig som vill ha en BH med push-up som är gjord i spets. Detta är en modell som vi tycker är väldigt snygg utan att på något vis tumma på komforten. Därför gillar vi modellen både till vardags och vid lite finare tillfällen. Dessutom kommer modellen i väldigt prisvärda 2-pack. Så här får du mycket värde för pengarna!

Rosme Push Up Balconette-Bh

Rosme är en elegant push-up Bh som är designat för att vara diskret. Som du ser på bilden har modellen fått namnet Balconette då utformningen är balkongformad. Detta gör att Rosme passar perfekt under en låg urringning där bysten får ett bra lyft trots att BHn är diskret.  

Bestoyard Push Up Bh Med Trosor

Här får du en push up bh som kommer i ett käckt litet set med matchande trosor i samma färg. Både trosan och BHn är i spets och trosan är ganska genomskinlig. För under 200 kr får du hela setet och vi tycker att det är grymt värde för pengarna!

Du kanske även vill läsa om: Billiga bh flerpack

Such Cute Set BH och Trosor

Vill du ha ett set som är lite mer alldagligt där fokus är på komfort, men du ändå får en push up effekt över brösten? Då är detta väldigt billiga set med underkläder för dig.  

Rekommenderad läsning: Push up bh utan bygel – Bäst i test

Spanx Push Up Utan Axelband

Det kan vara svårt att tro att en Push Up ska fungera bra utan axelband som håller upp bysten, men Spanx har som vanligt lyckas få fram en kanonprodukt! BHn sitter stadigt, lyfter brösten och håller dem stadigt på plats ändå och vi är väldigt imponerade med hela produkten! Det finns en anledning att Spanx är så populära som dem är. 

Susa Push Up BH

Om du har lite större byst förhållande till resten av kroppen så är Susa för dig. Här får du en modell som lyfter bysten ordentligt och håller dem stadigt på plats. Trots detta är det en väldigt skön BH att ha på sig och vi är helnöjda med produkten!

Vertvie Push Up Bh För Sport 

Oavsett om du gillar att ha sport-bh vid träning eller till vardags så är Vertvie sport bh med push up en riktigt vinnare. Modellen ser ganska nätt ut tack vare de tunna axelbanden, men ger ändå ett bra lyft över brösten. Modellen kommer dessutom i väldigt prisvärda 3-pack där du kan välja på paket med lite olika färgkombinationer. 

Slutsats

Att välja push-up Bh kan verkar svårt då det finns en lång rad olika modeller att välja på. Men nu har du fått ett gäng alternativ i lite olika stilar att välja på som alla är sköna att ha på sig och ger en bra push up effekt. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Rekommenderad läsning: Push up bh utan band

Lämna en kommentar