T string bikini – Bäst i test

T string bikinis är den typen av bikini som har minst tyg. Det är bara en liten triangel på framsidan och bara minimala snören över rumpan. Här kommer vi att presentera några läckra alternativ för dig som vill ha en så liten bikini som möjligt!

Sherrylo T string bikini

Inte helt ovanligt på våra listor så har vi en Sherrylo modell överst och vill man ha en T string så är detta vår favorit. Denna modellen finns i en uppsjö av olika färger, både lite mer diskreta, som sticker ut och ett par transparenta. Precis som det brukar vara med en T string så är det bara ett snöre mellan skinkorna och en liten triangel fram. 

HNJZX T string bikini 

Här kommer ännu en fräck modell! Det som gör att denna skiljer sig från modellen ovan är att på framsidan så får man lite mer tyg, men på överdelen av bikinin så har man smalnat av tyger över brösten. Det ger en fräck look och man får snyggare tanlines. 

Vi rekommenderar: Tanga bikini – Bäst i test

Sherrylo T-string bikini

Ännu en modell från våra favoriter och även denna modellen har bara tråd över rumpan men en ännu mindre triangel på framsidan av bikinin. Överdelen har dubbla snören till varje bröst vilket ger en fräck look. 

Sohimary 423 t string med dragkedja

Detta är den minsta modellen vi har med på listan och den är så liten att man har svårt att dölja allt även på framsidan. Trots detta har den en dragkedja. Vill man ha det minsta är detta modellen för dig. 

My sexy bikini t string bikini

När man inte trodde det kunde blir mindre material över rumpan men så hittade vi märket My Sexy Bikini som har löst det. Stringen är i två olika material där övre delen är en länk i guldfärg som är extremt smal och nedre delen i tyg för att inte tumma på komforten. En riktigt fräck modell för den våghalsige. 

Fmogg glansig t string bikini

Denna modellen är precis som de andra över rumpan där inget döljs. Men på framsidan är den ganska annorlunda utformad med sina lövformade skydd för underliv och bröst. Dessutom är färgen glansig så med denna modellen kommer du garanterat att sticka ut ordentligt.

Vem ska ha en T-String? 

T string är inte för alla då de knappt döljer något över rumpan och ibland knappt på framsidan heller. Så vem är denna typen designad för? Det besvarar vi nedan. 

Personer som vill sticka ut

Har man ett gott självförtroende och vill sticka ut när man spenderar tid på stranden så är en t string en grymt alternativ. Det är så lite tyg man kan ha på sig utan att gå naken och din kropp kommer att visas upp. 

Tjejer som vill vara sexiga

Kvinnliga former är sexigt i sig självt! Så att visa upp sin kropp genom att bära lite tyg och visa mycket hud är sexigt och vill man vara det på stranden eller när man solar så är t string ett alternativ som löser det jobbet. 

Personer som vill slippa tanlines 

Linjer från solbrännan är svårt att undvika med vanliga bikinis, de är helt enkelt för stora. Med en såhär liten modell så kan du enkelt flytta runt lite på var tyget sitter och få en jämn och fin solbränna även över rumpan och i ljumskarna. 

Slutsats

Vill du har en t string bikini så är det bara att välja den modellen som du tycker är snyggast från listan och slå till!

Du kanske även gillar: Extreme micro bikini – Bäst i test

Lämna en kommentar