Triangle Bikini – Bäst i Test

Du har säkert hör namnet triangle bikini, men vad är det egentligen? Det är helt enkelt att tyget som sitter över varje bröst är format som en triangel samt att det inte finns några trådar i själva delen som är över brösten. Det gör att det är ett skönt alternativ att ha på sig och ger en snygg look som visar ganska lite klyfta jämfört med andra modeller. I denna artikeln listar vi ett gäng snygga alternativ för dig att välja på!

Tuopuda Triangle Bikini

Vårt första alternativ på listan som kommer från Tuopuda är en modell som passar väldigt bra till de flesta. Såklart är toppen i triangelmodell och snörningen sitter bakom ryggen och bakom nacken. Underdelen av bikinin är lite mindre än en vanlig bikinitrosa, men har betydligt mer tyg som döljer än en modell i string. Dessutom kan du välja mellan 4 snygga färger. 

Derrins Triangle Bikini 

Denna modellen är väldigt lik den från Tuopuda på överdelen både i storleken på toppen och att man snörar den bakom nacken och ryggen. Däremot bikinitrosan är lite mer utmanande och är i en tanga modell. Det betyder att sidobanden går ganska högt upp och den är lite mindre över rumpan vilket gör att dina höfter och rumpa framhävs av bikinin. Även denna modellen finns i 4 färger att välja på!

CheChury Triangle Bikini

Precis som de andra modellerna vi listat ovan så är CheChury en triangle bikini. Men i övrigt skiljer sig designen från de andra modellerna. Dels har detta alternativet traditionella axelband på överdelen. Nederdelen av bikinin är i string och väldigt högt skuren på sidorna för att verkligen framhäva dina naturliga former när du har bikinin på dig. Modellen finns i tre olika färger (vi älskade den gula). 

Denna modellen finns även med på vår lista över Bikini bäst i test.

Tuopuda Triangle Bikini

Här kommer ännu ett alternativ från Tuopuda som vi tycker är läcker. Denna modellen har betydligt mer tyg och döljer lite mer hud än de andra modellerna, men det är mer skillnad än så! I BHn så får man push up som lyfter brösten och håller dem på plats. Trosan är lite lägre skuren än modellerna ovan för en annan look. Här får du sex olika färgalternativ att välja på. 

Viottiset Triangle Bikini 

Denna modellen återfinns på en annan lista vi gjort tidigare och vi gillar verkligen modellen. Den är väldigt elegant och visar en lagom mängd hud när man bär den utan att den på något vis är utmanande. Snörningen är bakom nacken och ryggen. Precis som många andra modeller har den rätt höga sidor på trosan för att dina naturliga former ska synas. Här finns en uppsjö av olika färgalternativ med hela 24 olika att välja på. 

Denna modellen finns med på vår lista över: Brasilianska bikinis

Tabana Triangle Bikini

Denna modellen skiljer sig lite från de övriga genom att vara i brasiliansk stil trots att den är en triangel modell. Det innebär högt skuren på sidorna, justerbar i bredd både över brösten, framsidan och rumpan. Det är även en lite mindre string som gör att rumpan kommer att sticka ut! 

Qiribati Triangle Bikini 

Detta är en av våra absoluta favorit modeller och vi bara tycker den är så snygg! På den triangelformade toppen finner man länkar mellan själva trianglarna, det gör man även vid sidorna på nederdelen av modellen. Detta tycker vi gör att modellen blir lite extra fräck och sticker ut lite. Trosan är i en tanga som vi tycker är både väldigt snygg, sticker ut och skön att ha på sig under långa dagar på stranden. 

Slutsats

Vi gillar triangle bikinis då de är både snygga, sköna och håller bysten på plats på ett bra sätt. Modellerna vi har listat skiljer sig lite i modellerna och det är för att du ska ha många alternativ att välja på. Så det är bara att välja ut din favorit och beställa din drömbikini!   

Rekommenderad läsning: String baddräkt – Bäst i test

Lämna en kommentar