Micro Bikini – Bäst i test

Senaste åren har badmodet blivit mindre för varje år som går och inte bara string bikinis har blivit väldigt populärt utan även micro bikinis. Vi tycker inte det är det minsta konstigt då det är en typ av bikini som är väldigt sexig, skön att ha på sig och ger minimala tan lines. I denna artikeln har vi listat ett gäng heta micro bikinis för dig att använda till sommaren!

Sherrylo Micro String Bikini Triangle 

Denna lilla triangelformade bikinin från Sherrylo har blivit en favorit för många tjejer runt om i världen. Materialet är stretchigt och gör att micro bikinin är väldigt skön att ha på sig under långa dagar på stranden. Denna modellen finns i en uppsjö av färger att välja på så du kommer att hitta en färg som passar just dig!

Sherrylo Micro Bikini G-String 

Denna modellen är mindre än den andra modellen från Sherrylo som vi beskrev ovan. Och detta alternativet är för tjejer som verkligen vill vara lite vågade med sin utstyrsel på stranden. Modellen är i nylon för att det ska vara ett komfortabelt alternativ. 

Sherrylo Brasiliansk Micro Bikini

Ännu en modell från Sherrylo och denna är en micro bikini i brasiliansk stil. Precis som med de andra modellerna från tillverkaren får man en mycket välgjord bikini som är skön att ha på sig, bra passform och som är väldigt snygg att ha på sig. 

HNJZX Micro Bikni

Denna bikinin är inte bara liten över din bakdel utan har minimalt med tyg över brösten med och är en ganska utmanande modell som sticker ut. Dessutom är den väldigt lätt i materialet och skön att ha på sig hela dagar på stranden. 

yesJMN Micro Bikini 

Denna lilla fräcka modell finns i hela 15 olika snygga färger att välja på, så oavsett vilken smak du har så kommer du att hitta en färg du kommer att trivas bra i när du spenderar tid på stranden. 

Sohimary 417 Micro Bikini

Även denna lilla käcka modell finns i många olika färger att välja på och ett gäng storlekar så i princip alla hittar en storlek och färg som passar. 

YYAN V-Formad Mikro Bikini

Denna fräcka modellen från Yyan har en V-formad front och en tanga på baksidan som ger ett väldigt snyggt intryck som framhäver dina naturliga kurvor. Fästena är bakom nacken och bakom ryggen där man knyter ihop den för att hålla den på plats. 

Att tänka på innan du köper en micro bikini

Som du kanske har märkt om du läst våra andra artiklar så brukar vi samla ihop ett gäng frågor om produktkategorin vi går igenom i artikeln för att du som kund ska ha alla svar innan du slår till och köper något. Så nedan har vi samlat ihop ett gäng frågor och besvarat dem. 

Vad är en micro bikini? 

En micro bikini är en bikini i stringmodell, fast i mindre format. Så det är en typ av bikini för de som vill klä sig lite utmanande. 

Vad är fördelarna med en micro bikini? 

Det finns flera fördelar med att ha en micro bikini! Den första och kanske största fördelen enligt oss är hur snyggt det är! Men det är även skönt att ha på sig och tack vare att det är väldigt lite tyg som döljer huden får man väldigt små tanlines om man ens får några. 

Är en micro bikini snyggt? 

Ja! Absolut är det en snygg typ av bikini att ha på sig. De blir allt mer populära av en anledning. Det viktiga är att man hittar den form som passar bäst på just din kropp för att den ska sitta perfekt och framhäva just din figur. Detsamma gäller storlekar där det är viktigt att hitta rätt storlek så den sitter riktigt på dig. 

Slutsats Micro Bikini Bäst i Test

En micro bikini är inte för alla. Det kräver självförtroende att bära en på stranden, men vi ska berätta en hemlighet! Alla passar i en micro bikini, det gäller bara att hitta rätt modell och storlek för just dig!

Flera av dess modellerna finns även med på vår lista med extrema micro bikinis.

Lämna en kommentar