Genomskinlig bikini – Bäst i test

Vi säger det direkt, genomskinliga bikinis är inte för alla. Men då vi ser att det är något som folk söker efter så kommer vi såklart att ha en artikel där vi presenterar de bästa modellerna för dig som är på jakt efter en! Nedan har vi listat ett gäng fräcka alternativ att välja på. 

KHDFYER genomskinlig bikini

Denna modellen tycker vi är fantastiskt snygg och det är därför den hamnar överst i vår lista! Modellen finns i 9 olika färger att välja på, men vi älskade direkt den vit/lila färgen som du ser på bilden ovan. Både överdelen och underdelen är i transparent i materialet. Nederdelen av bikinin kommer i en sexig g string. 

Tabana genomskinlig bikini 

Tabana har här levererat en snygg och fräck genomskinlig bikini för den vågade personen. Både bikinitoppen och underdelen är transparent så att man kommer att se ganska tydligt igenom bikinin, speciellt om man är blöt efter ett dopp i vattnet. Denna modellen har inga axelband för att minska tanlines och modellen finns från s till 2xl i storlekarna. 

Sherrylo genomskinlig bikini

Denna modellen kommer från vårt favoritmärke Sherrylo och faktum är att det kommer fler modeller från dem under detta alternativ. Just denna bikinin kommer med en snygg topp som är i korsmodell som såklart likt underdelen är i transparent material. Nederdelen täcker medium mycket på framsidan och ackompanjeras av en snygg g string på baksidan för en fräck look. Du har tre snygga färger att välja på. 

Sherrylo genomskinlig baddräkt

Sherrylo genomskinlig baddräkt skiljer sig från de andra modellerna just genom att vara en baddräkt istället för en bikini. Men vi tycker ändå den passar in bra på denna listan och är ett av våra favoritplagg för stranden som är genomskinligt. Baddräkten är ganska smal nedtill på framsidan men täcker allt som behöver täckas. På baksidan är det bara ett snöre mellan skinkorna och modellen sticker verkligen ut på flera sätt. Den finns i sju färger att välja på. 

Sherrylo see through bikini

Även den sista modellen på listan kommer från Sherrylo och de har verkligen satsat på see through bikinis då de har ett gäng modeller. Denna skiljer sig från de andra på listan genom att bara vara snören på underdelen av bikinin även på framsidan och det enda som faktiskt har tyg som täcker är över brösten och där är det genomskinligt. Baksidan är bara en sträng över rumpan för att dölja så lite som möjligt. Denna modellen är verkligen utmanande. 

Denna modellen finns även med på: extreme micro bikini – bäst i test

Fördelar med en genomskinlig bikini

Vi har samlat ihop lite fördelar med att ha en genomskinlig bikini jämfört med att ha en med traditionellt tyg som man inte ser igenom. 

  • Mindre tanlines: dels är denna typen av bikini oftast i små modeller som från början visar mycket hud vilket såklart även gör att man blir solbränd över större del av kroppen. Detsamma gäller då de ofta är i string vilket gör att man kan flytta den lite för att inte få linjer när man solar. Men den stora grejen är att genomskinliga bikinis släpper igenom ganska mycket av solen strålar vilket såklart gör att man blir solbränd även där man har tyg som täcker.
  • Lättare material: då man kan se igenom denna typen av material är det kanske inte förvånande att det är tunnare och lättare. Det medför att see through bikinis är väldigt sköna att ha på sig.
  • De torkar snabbt: av samma anledning som att de är sköna, så torkar de väldigt snabbt tack vare att de är tunna. Vi vill dock tillägga att de blir mer genomskinliga när de är blöta. 

Slutsats

Genomskinliga bikinis är inte jättepoppis ännu, men de fyller en bra funktion om det är något man kan tänka sig att ha på sig. Vi har listat ett gäng fräcka modeller så det är bara att välja ut din favorit inför sommaren!  

Vi har sammanställt en lista med alla de snyggaste bikinis på marknaden och du hittar den här!

Lämna en kommentar