High waist bikini – Bäst i test

Bikinis som är högt skurna i midjan är en typ av bikini som man ser på alla stränder nu för tiden och det har blivit omåttligt populärt. Det sticker kanske inte ut lika mycket som många av de andra typerna vi skrivit om på denna sajten, men det är ett väldigt snyggt och komfortabelt val att ha på sig. I denna artikeln kommer vi att lista ett gäng snygga modeller för dig att välja på!

Blooming Jelly High Waist Bikini 

Denna modellen från Blooming Jelly fastnade vi för direkt när vi såg den! Den finns i både svart och den prickiga färgen på bilden, vi älskade verkligen den prickiga och tyckte att det var en färg som stack ut, utan att bli för mycket. Axelbanden på denna modellen är justerbara och den är tillverkad i polyester och spandex för att både sitta stadigt och vara skön att ha på sig. Om detta är modellen för dig så var noga med att kolla tabellen med storlekar då den är rätt stor i storleken. 

Bodycon High Waist Bikini

Denna modellen är lite mer classy och passar perfekt för dig som gillar att klä dig i hatt för att se ut som du hör hemma på rivieran. Det som gör att modellen sticker ut och hamnar med på vår listan är två saker, det ena är att den bara har ett axelband och den har volanger. Dessa två sakerna tillsammans ger en snygg bikini som vi gillade direkt. Den är inte för alla, men vill man ha ett mer elegant alternativ så är detta modellen för dig!

Umipubo High Waist Bikini

Denna modellen är betydligt mer clean än de andra två. Det enda som får den att sticka ut är korset under bysten som vi tycker är ganska diskret. Axelbanden är väldigt tunna och gör det enkelt att få en snygg solbränna. Modellen finns även i hela 8 olika färger att välja på. 

Day 8 High Waist Bikini 

Denna modellen är kanske inte precis vad alla tänker på när de hör high waist bikini och vi förstår varför. Men sidorna på bikinin är väldigt höga trots att det är en lite mindre modell. På denna typen av bikini så gör det att dina naturliga former över höften kommer att framhävas och då modellen är i string så kommer även rumpan att synas betydligt mer än andra modeller på denna lista. 

Nland High Waist Retro Bikini

Här kommer vi med en prickig modell till som verkligen ser lite retro ut. Remmarna är justerbara och du kan bära modellen både vertikalt eller korsade så du får lite valmöjligheter med denna modellen. Modellen är både mjuk att ha på sig och elastisk tack vare att den är gjord av 80% nylon och 20 % elastan. Om inte prickigt är din grej så finns det 6 andra färger att välja på. 

Viottiset High Waist Bikini

Viottiset är en käck modell som skiljer sig från resten av listan genom att inte ha några remmar på överdelen av bikinin. Underdelen ger dig en slimmad look över midjan, men då den är högt skuren över höften så framhävs dina naturliga former mer än på många andra modeller som är i denna stilen. 

Day 8 High Waist Bikini String 

Day 8 får vara med en gång till på listan då de har ännu en lite fräckare modell att erbjuda som är högt skuren över sidorna även om den inte är det på framsidan. Denna modellen är i string och är den mest utmanande modellen vi har med i denna artikeln. Men modellen är bara så snygg och framhäver dina kvinnliga former på ett läckert sätt. 

Sheln High Waist Bikini

Sheln high waist bikini ser ut mer som ett par vanliga underkläder och när vi säger det så menar vi det på ett positivt sätt. Modellen sitter väldigt snyggt och de är sköna att ha på sig. Överdelen av bikinin är i triangelform och nederdelen i string för ett fräck och sexig look. 

Slutsats

High waist bikinis kommer i ett gäng olika tappningar och modeller men vi tycker att vi har fått med de bästa. Så nu är det bara för dig att välja den du tycker är snyggast så du är redo för stranden i sommar!

Genomskinliga bikinis kanske intresserar dig!

Lämna en kommentar