Genomskinliga Byxor 

Genomskinliga byxor blir allt mer populärt för varje år som går och det är ett snyggt, sexigt och väldigt skönt plagg att ha på sig, speciellt under varma sommardagar. Precis därför har vi dedikerat denna artikeln åt ämnet där vi kommer att lista några fräcka och väldigt prisvärda modeller för dig som konsument att välja på! 

Sofsy genomskinliga byxor vit

Sofsy är en snygg genomskinlig byxa som passar perfekt med en mörk trosa eller bikini under för att ge en snygg och somrig look. Modellen sitter ganska slimmat över låren och rumpan, men är utsvängd från knäna och nedåt. Modellen finns i den vita färgen på bilden, svart, rosa och beige. 

Gorglitter genomskinliga byxor svart 

Gorglitter är i modellen ganska lik Sofsy då den med sitter ganska slimmat över rumpan och låren, men är utsvängd över smalbenen vilket ger en läcker look. Om något tycker vi att Gorglitter är lite mer genomskinlig och tyget är väldigt tunt och skönt att ha på sig. Modellen finns i ett mönstrat alternativ, men vi föredrar den svarta färgen. 

Icdkoyk genomskinliga byxor 

Detta är en modell i lite annan design än de två första på listan. Modellen är vidare över hela byxan utan att på något sätt bli pösig. Tyget är inte riktigt så tunt som på modellerna ovan, men fortfarande väldigt genomskinligt. Modellen finns i vit, aprikosfärgad och svart. Den vita färger upplever vi mer transparent än de andra två. 

Du kanske även vill läsa om: Genomskinliga trosor

Nuofengkudu genomskinliga byxor 

Detta alternativet är virkat så det är lite tjockare tyg där det är tråd, varvat med hål vilket gör att plagget som helhet blir genomskinligt. Modellen har snörning i midjan så att man kan anpassa hur de sitter helt perfekt. Dessutom finns det flera olika mönster och storlekar att välja på, de hittar du på länken nedan! 

Generic genomskinliga linnebyxor 

Här kommer ett par linnebyxor vilket såklart innebär att de är genomskinliga även om det inte alls är lika mycket som de andra modellerna på listan. För det låga priset på 130 kr blir detta paret ditt och vi tycker att det är extremt mycket värde för pengarna med detta alternativ. 

Rekommenderad läsning: Genomskinliga strumpbyxor

Oiuhjn genomskinliga byxor 

Modellen är väldigt lik de två första alternativen på listan till utformningen med lite vidare i nederkant och mer slimmade över knäet, men modellen har fått väldigt tydligt sömmar som agerar utsmyckning för att fräscha till modellen lite och vi tycker att det fungerar. Du kan välja på svart och vitt i storlekar från S till XXL. 

Vad har man under genomskinliga byxor? 

Det är upp till dig då det som avgör är om du vill att trosorna ska synas mycket eller döljas så mycket som möjligt. 

Om du vill att de ska synas: Vill du trosorna ska synas så är din fantasi det enda som sätter stopp, men vi rekommenderar någon form av stringtrosa då det ger den fräckaste looken! Gärna i svart eller någon annan lite mörkare färg som syns genom tyget. 

Om du vill dölja dem: Vill du dölja dem så mycket som möjligt så rekommenderar vi att ta en trosa som är så lik din hudfärg som möjligt. Många tror att vitt är lösningen, men de skär sig mot huden och syns mer. Laborera lite med vilken modell som passar bäst på just dig och kör på det. 

Slutsats

Genomskinliga byxor är ett alternativ som blivit ganska populärt. Och nu har du fått flera snygga, sköna och väldigt prisvärda modeller att välja på, så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Du kanske vill läsa om: Genomskinliga underkläder

Lämna en kommentar