Genomskinliga strumpbyxor – Bäst i test

Genomskinliga strumpbyxor smälter in bra i de flesta outfits och är ett enkelt sätt att höja den ett snäpp på ett diskret sätt, men de kan även användas som ett fräckt tillbehör som sticker ut beroende på vilken modell man väljer. Oavsett vilket kommer vi att lista ett gäng grymma genomskinliga strumpbyxor i denna artikel. 

Calzitaly – Genomskinliga strumpbyxor bäst i test 

Calzitaly är som namnet antyder ett italienskt märke och det betyder en väldesignad modell i hög kvalitet som sitter väldigt bra. Detta är ett par strumpbyxor som är genomskinliga men ändå syns tydligt. Modellen finns i totalt 15 olika färger vilket inkluderar ett par alternativ som är mönstrade. 

Calzitaly finns även med på vår lista över: Shape strumpbyxor

Ffwtpy – Billiga genomskinliga strumpbyxor 

Om man bortser från ett fult och konstigt namn så tycker vi att detta alternativet är minst sagt prisvärt. Man får tre par genomskinliga strumpbyxor för 185 kr som alla är i beige/hudfärgad. Detta alternativ är väldigt tunt och med färgen så smälter de nästan i huden och blir ett diskret alternativ. 

Htruiyaty – Genomskinliga strumpbyxor genomskinliga

Detta alternativet sticker ut lite och det är för att de är både genomskinliga och glansiga i tyget vilket är lite ovanligt. Modellen är ganska hög i midjan och midjebandet är lite tjockare och hjälper faktiskt till att hålla in magen något. 

Falke – Genomskinliga strumpbyxor lila

Falkes genomskinliga strumpbyxor blev vi förälskade i direkt när vi testade dem. De har en lila färg, men då modellen är väldigt tunn så är den ändå diskret och ger bara en lila ton över benen och då modellen även har prickar på sig så syns strumpbyxan lite mer trots att färgen blir diskret. 

Yulaixuan – Genomskinliga strumpbyxor nät

Inget är kanske mer genomskinligt än fisknät och därför får detta väldigt prisvärda set med 5 par strumpbyxor i olika färger för cirka 175 kr vara med på listan. Modellen på bilden har de minsta maskorna på nätet, men det finns tre alternativ med större maskor om man skulle vilja ha det istället.   

Se fler nätstrumpbyxor här

Verterosie – Genomskinliga strumpbyxor med mönster 

Verterosie är ett 2-pack med genomskinliga strumpbyxor som är genomskinliga men tyget är prytt med mönster. Du får ett par i varje mönster av de på bilden för vad vi tycker är en ganska billig peng. 

Aisoo – Genomskinliga strumpbyxor öppen gren

Detta är ett käckt alternativ som gör sig bra för dig som planerar en kul och spännande överraskning för din partner. Modellen är öppen över grenen och rumpan, medan tyget är lite lagom genomskinligt för en sexig look. Du får med både svarta och vita strumpbyxor vid varje köp av Aisoo. 

Slutsats

Nu har du fått flera genomskinliga strumpbyxor presenterade för dig och nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!  

Du kanske även vill läsa om: Stayups

Lämna en kommentar