Stayups – Bäst i test

Stayups är ett snyggt plagg som man kan ha till en lång rad olika outfits och till skillnad från strumpbyxor så behöver man ingen strumpebandshållare då de håller sig uppe av sig själva. I denna artikel kommer vi att lista ett gäng alternativ i olika modeller för dig att välja på!

Selente – Stayups bäst i test

Selente är de stayups som vi tycker är det bästa alternativet om man vill kombinera en snygg och elegant modell, med en modell som sitter både skönt och stadigt utan att de kasar ner. Anledningen till att de sitter så stadigt som de gör är att de har dubbla silikonband. Modellen är lite dyrare än de andra alternativen på listan och det är för att de är både designade och tillverkade inom EU istället för i Kina som många billigare alternativ är. Designen på bilden är bara ett av 16 olika alternativ med olika design och färger.     

Sesto Senso – Billiga stayups

För dig som vill ha ett lite billigare alternativ så har Sesto Senso modellen för dig. Modellen är lite mörkare och har 50 denier oavsett vilken av de 13 olika färgerna du väljer. Även detta är en modell som är tillverkad inom EU och har dubbla silikonband för att stayupsen ska sitta perfekt och stadigt när man bär dem.  

Htruiyaty – Glansiga stayups

Glansiga stayups ger en lite mer utstickande look än de som är mer matta i materialet och vi tycker att Htruiyaty är det bästa alternativet. Modellen går cirka 20 cm ovanför knäet och sitter väldigt stadigt och bekvämt när man har dem på sig. Själva bandet är i spets vilket ger ett elegant uttryck från stayupsen. Modellen finns även i beige, rött och vitt om du inte gillar den svarta färgen på bilden.   

Rekommenderad läsning: Genomskinliga strumpbyxor – Bäst i test

Glamory – Stayups nät

Stayups är i vissa fall ett lite mer sexigt alternativ och i nät blir de än mer sexiga. Det kan vara svårt att hitta stayups i nät som faktiskt sitter uppe bra men vi tycker Glamory löser detta väldigt bra då de som många andra modeller på listan har dubbla silikonremmar i spetsbandet runt låret. 

Du kanske även vill läsa om: Nätstrumpbyxor

Falke – Stayups utan spets

Falke är stayups för dig som vill ha en modell utan spets vilket inte är det enklaste att hitta. Men här får du ett snyggt alternativ som sitter stadigt, skönt och är halvt genomskinligt. Vi tycker att detta är det bästa alternativet om man inte vill ha spets men tyvärr finns modeller bara i svart och brunt och ganska få storlekar. Titta på länken nedan för att se om de passar dig!  

Etrado Fashion – Stayups latex

Ett par blanka stayups ger en lite mer kinky look och detta set från Etrado Fashion är just denna typ av modell. Modellen är inte i riktigt latex utan ett tyg som är i wetlook så det ser ut som latex. Vi tycker detta är fördelaktigt då latex ofta kan ha en stark lukt som många tycker är jobbig. Modellen har linning i silikon för att den ska sitta stadigt även utan något band på toppen som de flesta stayups har. 

Sofsy – Sexiga stayups

Vill man ha ett par lite mer sexiga stayups så är detta alternativet från Sofsy för dig! Detta alternativ är lite tjockare i tyget vilket gör att man inte ser igenom dem och de poppar ut färgmässigt från huden på ett läckert sätt jämfört med många andra alternativ. Vi rekommenderar att matcha dem med ett set läckra underkläder i spets med samma färg som du väljer på stayupsen. 

Du kanske vill läsa om: Strumpebandshållare

Yenita – Vita stayups 

Yenita är ett väldigt prisvärt alternativ för dig som letar efter vita stayups. Modellen kommer i prisvärda 2-pack som kostar strax över hundralappen. Trots att modellen är väldigt billig så får man mycket av det som kommer på de dyrare modellerna som att spetsen i lårbandet är väldigt elastiskt för en bra passform och dubba silikon remmar för att modellen ska sitta stadigt och inte rulla ner som många lite billigare modeller tenderar att göra. 

Sesto Senso – Röda stayups

Sesto Senso var vårt val när det kommer till billiga stayups och faktum är att detta är samma modell fast i en snygg röd färg som sticker ut en hel del. Då modellen är på hela 50 denier så är den inte speciellt genomskinlig, men det är därför vi tycker att den passar så bra i rött då färgen blir skarpare. 

Vad är stayups? 

Stayups är i samma längd som traditionella damstrumpor som går upp ovanför knäet och en bit upp på låret. Problemet med vanliga strumpor som går så högt är att de ofta kasar ner, speciellt om man rör på sig och därför så uppfanns stayups. De stannar uppe genom att bandet som sitter överst på strumporna har silikonremsor på insidan, oftast två stycken vilket gör att stayupsen får fäste på låret. Detta gör att man får en strumpa som har samma smidighet som en strumpbyxa trots att den är betydligt mindre. 

Slutsats

Stayups passar vid en rad olika tillfällen men det kan vara svårt att veta vilka modeller som faktiskt är bra. Men som tur är har du fått ett stort antal modeller presenterade i denna artikel som alla är sköna att ha på sig, sitter stadigt och är snygga modeller. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till på dina nya stayups!

Rekommenderad läsning: Lingerie – Bäst i test

Lämna en kommentar