String baddräkt – Bäst i test

Det första man tänker på när man hör baddräkt är kanske inte att det är ett speciellt sexigt plagg, men om du är en av dem är det dags att tänka om! Det finns modeller som är väldigt fräcka, sticker och ser sexiga ut, men måste bara hitta rätt modell. I denna artikeln listar vi ett gäng sådana modeller, där baddräkten är i string. 

CIIXI Sexig Baddräkt String

Detta är typen av baddräkt vi skrivet om! CIIXI levererar här en väldigt fräck baddräkt som är helt täckande på framsidan om än lite smalare längre ner. På baksidan är det inte mycket tyg alls då ryggen är öppen för att brännan ska bli bra och nere över rumpan finns en liten tanga formad string som gör att det mesta av rumpan kommer att synas. 

Denna modellen finns med på vår lista över: sexiga badkläder

WZWHJ Baddräkt i String 

Denna modellen har betydligt mer tyg än modellen ovan och kommer att täcka mer av kroppen. Däremot har den en betydligt djupare urringning som ger ett snyggt intryck utan att på något vis bli för mycket. Även på baksidan har den mer tyg och över rumpan så är den ett mellanting mellan string och en vanlig baddräkt. 

Sarge String Baddräkt 

Denna baddräkten är för den som verkligen vill sticka ut och ha ett häftigt plagg på stranden! Den har många likheter med den första modellen på listan då även detta alternativ är öppen över ryggen och har en liten string i tanga form. Denna modellen finns i storlekar från small upp till xxl och i två snygga färger. 

Du kanske även vill läsa om: Sexiga baddräkter

SGSD Stringbaddräkt med knut

Detta alternativet skiljer sig helt från de andra modellerna på listan. Till formen så är det en ganska traditionell baddräkt. Men för att piffa till den så har den fått en knut på framsidan samt en djup v-ringning vilket ger ett snyggt och elegant utförande. Den har lite mer tyg över baksidan och endast nedre delen av rumpan kommer att vara framträdande. Modellen finns i svart och en limegrön färg för den som vill synas. 

Bupeelee Baddräkt String 

Här kommer ett väldigt färgglatt alternativ som finns i svart och 5 olika lite starkare färger. Modellen är väldigt mjuk i tyget och har inga trådar som gör att den spänner åt under dina långa dagar under solen. Ryggen är öppen från strax över midjan och över rumpan så täcker den medel mycket. Ett fräckt alternativ för dig som vill ha något med lite färg!

Sherrylo Genomskinlig Baddräkt String 

Väldigt få av våra listor är färdiga förens vi presenterat en modell från Sherrylo som är vårt favoritmärke när det kommer till sexigare alternativ. Denna modellen är absolut inte för alla då det är en modell som verkligen inte döljer så mycket med tyg och där tyger döljer så kommer det ändå synas igenom lite då denna modellen är see through. Vill man ha något riktigt utstickande och väldigt vågat så är detta ett alternativ! 

Varför ska man ha en baddräkt med string? 

  • De är snyggare: traditionella baddräkter är inte alltid så roliga i designen och man ser dem mest på äldre kvinnor som bär dem för att dölja så mycket som möjligt. Men en modell med string livar upp ett annars lite tråkigt plagg och gör det betydligt roligare och snyggare. 
  • Det är skönt: Många gillar helt enkelt string mer än andra modeller för de inte bara gillar utseendet utan tycker även det är mycket skönare. 
  • Snyggare solbränna: En baddräkt kommer att ge mer tanlines än en bikini oavsett modell. Men en modell i string kommer utan tvekan att göra det betydligt bättre, speciellt de lite mindre modellerna som är med på listan. 

Slutsats

Vi har presenterat ett gäng fräcka baddräkter i olika modeller i denna artikeln. Så nu är det bara för dig att välja ut din favorit och göra dig redo för stranden i sommar!   

Vi rekommenderar även: High Waist Bikini – Bäst i Test

Lämna en kommentar