String bikini – Bäst i test

String bikinis har alltid varit ett snyggt och väldigt populärt plagg på många platser i världen, men tidigare var det inte så populärt i Sverige. På senare år har det blivit ändring på den saken och man ser väldigt många som klär sig i string varje gång man går till stranden och vi förstår verkligen varför! De är snygga, sköna att ha på sig och ger en betydligt snyggare solbränna. I denna artikeln presenterar vi ett gäng heta string bikinis inför sommaren. 

Day 8 Leopard String Bikini

Ingen lista med string bikinis är komplett utan en modell i det traditionella leopardmönstrade tyget. Det är en riktig klassiker som alltid har fungerat bra på stranden så Day 8 är inget undantag. Denna modellen har dessutom en sexigt skuren form utan att stringen blir för liten. 

Adpan String Bikini Med Länkar

Denna käcka modell är i en väldigt behaglig storlek över rumpan som kommer att ge dig både komfort, en snygg look och en riktigt bra solbränna. Det som gör att modellen sticker ut är att den har guldfärgade länkar där snörena brukar sitta.

Day 8 Stilren String Bikini

Denna lite mer stilrena och mycket smakfullt designade modell finns inte jättemycket att skriva om. Den finns i både vitt och svart och kommer i formen tanga. 

GHXCJ Brasiliansk String Bikini

Denna modellen kommer i den klassiska brasilianska stilen på bikinin. Den har ett snöre runt midjan och du kan själv forma dem lite efter hur du vill de ska sitta och hur mycket hud du vill visa. 

Gillar du denna stilen hittar du flera liknande modeller här!

Bartira String Bikini

Bartira är av en typ av modell som blivit ganska populär den senaste tiden med text vid kanterna på bikinin. På denna står det Sexy Baby och det är precis vad du blir med Bartira String Bikini. 

Adpan V-bottom String Bikini

Denna bikini från Adpan har V-formad underdel och modellen går högt upp på sidorna vilket framhäver dina naturliga höftkurvor och är en modell som man ofta ser på filmer som utspelar sig i Miami (det enda du behöver fixa är ett par rullskridskor så passar du rätt in). Över rumpan är den inte så liten som många andra string modeller är utan har lite mer tyg. 

Qiyun.z String bikini 

Denna modellen är designad för att vara snygg, lite classy och väldigt skön att ha på sig under långa dagar på stranden. Den är tillverkad i nylon som är stretchigt för en bra passform även om tyget inte riktigt ser så stretchigt ut på bilderna. 

MaNMaNing G-String Bikini

MaNMaNing återfinns på andra listor vi gjort och vi gillar deras produkter. Denna G-stringen från dem är inget undantag utan vi är sålda på den. Passformen är bra, storleken lagom för att den ska vara både snygg, skön och ge en bra solbränna. 

Se fler modeller i G-String här!

Vad ska man tänka på innan man köper en string bikini 

  • Att man hittar rätt storlek: att ha en bikini i fel storlek gör att passformen blir helt tokig och med denna typen av plagg som verkligen ska lyfta fram din bästa sida måste sitta bra. Var noggrann innan du beställer med att kolla på tillverkarnas storleksguider.  
  • Hur mycket hud man vill visa: String bikinis finns i en uppsjö av modeller och storlekar. Du måste hitta en modell som inte bara är snygg utan du även känner dig komfortabel i då det är ett lite mer utmanande plagg att ha på sig på stranden. 
  • Rätt typ för dig: Ska du ha en brasiliansk bikini, g-string eller en högt skuren? Du behöver hitta rätta modell för just din kroppsform så du får den bästa passformen och snyggaste alternativet för just dig.  

Slutsats string bikini

String på stranden är inne och det finns många bra anledningar att du med ska ha en string bikini! Välj den modell som passar dig bäst och slå till. 

Du kanske även gillar: Bikini – Bäst i test

Lämna en kommentar