Lingerie svart – Bäst i test

Svart är den vanligaste färgen på underkläder och lingerie är inget undantag. Svart kan dessutom se väldigt elegant ut på lite fräckare modeller och därför har vi dedikerat denna artikel åt att lista ett gäng snygga och eleganta lingerie i svart för dig att välja på!

Evelife lingerie svart

Om du läst vår artikel om lingerie i vitt så har du kanske märkt att Evelife är vårt favoritmärke när det kommer till lingerie och lite fräckare underkläder. Därför är det ingen skräll att de hamnar överst även i vår artikel om svarta lingerie. Detta set kommer i tre delar, med trosor, bh och strumpebandshållare som har straps som går ner till låren. Dock ingår inga knästrumpor. Hela modellen är i en elegant spets som gör sig väldigt bra i den svarta färgen, även om det finns fler färger om man skulle vara intresserad av dem med.

Aranmei lingerie svart

Här kommer ett väldigt fräckt set från Aranmei som vi haft med i flera olika artiklar och i olika färger då setet gör sig väldigt bra oavsett färg. Setet är i fyra delar med bh, en genomskinlig stringtrosa, strumpebandshållare och lårband som alla matchar i både design och färg. Remmarna är lite bredare på denna modell och ger ett fräckt intryck 

Rs Love lingerie svart

Rs Love är ett set som är designat tvärt emot Aranmei och har betydligt smalare band och design generellt. Det ingår strumpebandshållare, bh och trosor, dock inga knästrumpor som på bilden. Hela modellen är i spets med kanter i satin för en läcker och elegant look. Vi rekommenderar att se fler bilder på länken nedan! 

Du kanske är intresserad av: Lingerie i vitt

Niwicee lingerie svart 

Niwicee är ett enklare lingerie set med bara bh och trosor. Både bh och trosor är i en svart spets. BHn har fått lite extra utsmyckning med fler band som du ser på bilderna och trosorna är en string med tunna band och bara en sträng mellan skinkorna. Trosorna går att dra upp ganska långt på sidorna, vilket är en populär trend just nu. 

Oh Yeah Lady lingerie svart

Här kommer ett elegant set som är med lite större överdel som har band som går ner till låren och en matchande g-string. Hela setet är i en väldigt tunn spets och det är ganska genomskinligt. Vi gillar den svarta färgen, men det finns en svart med ett litet inslag av turkos på länken nedan som vi rekommenderar att kolla in! 

Butifo lingerie svart kroppsstrumpa 

Butifo skiljer sig helt från de andra modellerna på listan genom att vara en kroppsstrumpa. Modellen är öppen över rumpan och framsidan av höften och du väljer själv om du vill bära plagget självt eller med bh och trosor under. Båda ger en väldigt läcker look! 

Slutsats

Nu har du fått flera olika svarta lingerie serverade för dig och nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Du kanske även vill läsa om: Lingerie i rött

Lämna en kommentar