Lingerie vit – Bäst i test

Vit är en av de vanligaste färgerna på lingerie och det är många som söker efter just denna färgen på google. Därför har vi dedikerat en hel artikel åt att lista snygga lingerie i vitt!

Evelife lingerie vit 

När det kommer till lingerie så är Evelife kanske det märke som vi gillar allra mest då de har snygga modeller som är av hög kvalitet och till ett lågt pris. Denna modellen är inget undantag och har får du ett läckert set med en överdel som är lite större och har straps som går ner till ett par sexiga lårband och självklart får du med en matchande stringtrosa. Hela setet är i spets och om du gillar det lika mycket som vi så kan man köpa det i flera färger, närmare bestämt 10 olika. 

Aranmei lingerie vit

Även Aranmei är ett märke som är populärt hos oss som driver denna sajt och just denna modellen hittas på flera listor. Den är lite nättare än många andra lingerie set och vi tycker att den är snygg för att den är elegant. BHn är lite större med bredare band, trosan en liten g-string och det ingår även strumpebandshållare. Dock ingår inte lårstrumporna på bilden. Modellen finns i flera färger om man skulle vilja men vi tycker att den vita är överlägset mest elegant och du kan välja på 5 olika storlekar. 

Aranmei lingerie vit 

Aranmei får vara med på listan igen och även denna gång med ett set i flera delar. Det ingår trosor, bh, strumpebandshållare och strumpeband som alla är i matchande material och färg. Det syns inte riktigt på bilden men modellen är i ett finmaskigt nät vilket gör att den blir ganska transparent vilket vi tycker ger ett minst sagt fräckt utseende. 

Rekommenderad läsning: Lingerie i svart

Evelife vit lingerie body

För dig som gillar bodys är detta alternativ från Evelife ett väldigt populärt alternativ då det är en bästsäljare på Amazon. Modellen är gjord i vit spets och ser väldigt elegant ut och vi rekommenderar att titta på fler bilder på Amazon-länken nedan för att själv bilda dig en uppfattning!

Aranmei vit lingerie kroppsstrumpa

Detta alternativet sticker ut lite på listan jämfört med de andra och det är en kroppsstrumpa som “täcker hela kroppen”, även om täcker kanske är fel ord då den är gjord i fisknät med stora maskor och man ser rakt igenom. Den kan användas utan något under eller med trosor och bh. Båda alternativen ger en väldigt fräck och sexig look!

MianYaLi vit lingerie 

Om du vill ha lingerie som är lite mer vardagligt och enklare så är detta ett läckert alternativ. Modellen har en bh som är lite större och en matchande stringtrosa. Båda delarna av plagget är väldigt transparenta i tyget då det är väldigt tunt. Det gör även att både bh och trosor är sköna att ha på sig. 

Slutsats

Om du är på jakt efter vita lingerie så har du precis fått de bästa modellerna presenterade för dig. De är snygga, av hög kvalitet och väldigt lågt prissatta. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till! 

Du kanske även vill läsa om: Lingerie i rött

Lämna en kommentar