Lingerie röd – Bäst i test

Rött är kärlekens färg och sammankopplas vid finare tillfällen som årsdagar, alla hjärtans dag eller när man helt enkelt bara vill överraska sin partner med en uppsättning sexiga lingerie och det är just det vi kommer att fokusera på i denna artikel där vi listar de snyggaste röda lingerie. 

Aranmei lingerie röd 

Aranmei finns med på de flesta av våra listor med underkläder som är i set och ofta hamnar de högt upp på listan då de är snygga, har hög kvalitet och är väldigt prisvärda. Detta röda lingerie set är inget undantag! Här får du ett läckert set i 4 delar med bh, stringtrosor, strumpebandshållare och lårband, i matchande design och färg. Modellen sticker ut lite genom att ha lite bredare band både lårbanden, BHn och runt midjan, vilket vi tycker ger en väldigt sexig look i denna röda färgen. 

Evelife lingerie röd 

Även Evelife är ett av våra “go to” märken och just detta är våran favoritmodell. Det är ett läckert rött set i tre delar. Trosor, överdel som är lite större och har band ner till låret och lårbanden. Hela setet är gjort ett snyggt spetsmaterial som är lite lagom genomskinligt. 

Rekommenderad läsning: Lingerie i vitt

Rs Love lingerie röd 

Rs Love är ett lingerie set som är lite nättare och bara inkluderar bh och trosor. BHn är lite större i designen och har både axelband och band bakom nacken. Trosan är är en string men sticker ut lite genom att ha tre tunna band på sidorna vilket är lite ovanligt, men vi tycker det är väldigt snyggt. 

Evelife lingerie body röd

Vill du ha en body så har Evelife en kanonmodell som inte bara vi gillar utan det är även en bästsäljare på Amazon men väldigt goda betyg! Som synes på bilden så är modellen ganska täckande på framsidan men på baksidan är det bara två remmar över ryggen och en string över rumpan. Hela plagget är gjort i elegant spets. 

Lucyme lingerie nattlinne röd

En typ av lingerie i rött som kan vara väldigt fräckt är ett snyggt nattlinne och det är just vad Lucyme är! Här kommer en modell som är djupt v-ringad och har detaljer i spets för att lyfta looken ett snäpp. Ett väldigt elegant alternativ för dig som vill ha en romantisk stund med din partner. 

Cuwtheugwg lingerie röd 

Detta setet skiljer sig lite från de andra på listan och det är för att istället för sömmar så är fästena mellan de olika delarna i setet metallringar. Vi tycker det ger ett läckert utseende som är lite åt det mer kinky hållet. Setet är i fyra delar med bh, stringtrosor, lårband och strumpebandshållare och det gör sig extremt bra i den röda färgen! 

Slutsats

Rött är en läcker och sexig färg som passar till en lång rad olika tillfällen. Och nu har du fått ett gäng alternativ att välja på, så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till! 

Du kanske även vill läsa om: Lingerie i svart

Lämna en kommentar