Lingerie – Bäst i test

Lingerie är underkläder som ser lite mer exklusiva ut än dina vardagliga underklädesmodeller och inkluderar bh, trosor och ibland även fler delar som strumpeband, strumpebandshållare eller kan det vara en exklusiv body eller ett nattlinne. Oavsett vad du letar efter så kommer det att finnas i denna artikel då vi noggrant går igenom allt som har med lingerie att göra

Lingerie – Snyggaste modellerna 

Här kommer vi att gå igenom en lång rad olika modeller med lingerie och presentera dem för dig! 

Aranmei – Genomskinliga lingerie

Aranmei är ett läckert set med genomskinligt lingerie som är prytt med blommigt mönster för att ge en mer elegant look. Detta setet kommer i fyra delar, du får bh, trosor, strumpebandshållare och strumpeband som alla matchar i både material och färg. Modellen finns i tre olika färger att välja på och vi hade svårt att välja ut vår favoritfärg på modellen då vi verkligen gillar alla tre!

Evelife – Spets lingerie

När det kommer till underkläder i spets så hamnar Evelife alltid högt på våra listor och det är inte så konstigt då deras modeller är väldigt fräcka, har hög kvalitet och är ändå väldigt billiga jämfört med andra modeller av samma kaliber. Här får du ett snyggt lingerie set i spets som inkluderar bh, trosor och strumpebandshållare för runt 250 kr vilket är fantastiskt bra värde! Tyvärr ingår inte strumpbyxorna till setet. Modellen finns i 6 olika färger om du vill ha något mer livat än den svarta på bilden. 

Estink – Lyxigt lingerie

Estink är ett lingerie set som ser väldigt lyxig ut både i design, materialet och lite extra lyxigt i färgen på bilden. Men det finns tre färger till att välja på om du skulle vilja. Precis som alternativen ovan så är detta ett set i flera delar som kommer med: Bh, en g-string trosa, strumpebandshållare och strumpeband. Självklart matchar hela setet som du kan se på bilden, och vill du se fler bilder är det bara att trycka på Amazon-länken nedan! 

Butifo – Lingerie body

Här kommer en snygg och elegant lingerie body som är helt gjord i spets. Normalt gillar vi lite lite mer färgglada alternativ på lingerie men den gråa färgen på bilden gör sig extremt bra i verkligheten, men skulle man vilja ha något mer färgglatt så finns det totalt 9 olika färger att välja på. Modellen försöker inte vara sexig genom att vara liten och utmanande, utan är sexig för att designen ser elegant och lyxig ut, sedan är den klart transparent till viss del då den är i spets. 

Selente – Franskt lingerie

Ordet lingerie kommer från Frankrike och det första man tänker på är lite mer exklusiva modeller som är en bra blandning av sexigt och classy, utan att bli för mycket. Selente är just en sådan modell då det är ett lite enklare set med bh och trosor i spets som fått lite extra band för att lyfta looken på ett diskret sätt.  

Generic – Lingerie utan gren

Detta är en snygg kombination med trosor och bh som sitter ihop på framsidan av kroppen. Detta lingerie passar perfekt till lite hetare stunder med din partner då det är öppet över grenen vilket såklart bjuder in till spännande lekar. Vi älskar den röda färgen och tycker den gör sig perfekt på denna modell, men den finns även i blått och lila. 

Generique – Lingerie body öppen gren

Det är inte bara vi som tycker om detta alternativ och det är inte så konstigt med tanke på att modellen är av hög kvalitet, väldigt sexig och bara kostar runt 150 kr. Den är så populär att den just nu är en bästsäljare på Amazon. Modellen är en body, men lämnar väldigt lite åt fantasin då det inte är så mycket tyg och för att göra den lite extra het så är den öppen i grenen. 

Selente – Latex lingerie

Detta är ett set som är utformat ganska likt många andra på listan, fast med en stor skillnad. Det är i latex med en svart wetlook som ger ett ganska kinky utseende. Setet kommer i tre delar: överdelen som är en korsett som sitter ihop med BHn, ett par t-ryggade stringtrosor och strumpebandshållare. Vill man ha ett set lingerie som verkligen sticker ut så är detta latex-set från Selente för dig!

Generic – Läder lingerie

Om du vill ha lingerie som sticker ut på ett läckert sätt så är denna body i fejkläder ett väldigt bra alternativ. Modellen har även lårband och push-up för brösten vilket höjer looken ett snäpp till. Vi tycker att wetlooken på materialet är väl designat och du kan välja på den svarta färgen på bilden, blått, grönt och rött.   

Du kanske är intresserad av: Franska underkläder – Bäst i test

Rslove – Satin lingerie

Lingerie är inte bara underkläder utan inkluderar även nattlinnen och här kommer ett väldigt elegant alternativ från Rslove. Kanterna på modellen är klädda i spets, sidorna är öppna med band som håller ihop linnet och det är väldigt kort i modellen. Modellen är dessutom väldigt skön att ha på sig och lågt prissatt. En riktig vinnare om man vill ha ett sexigt nattlinne i satin! 

Evelife – Sexigt lingerie

Vi tycker att set är det sexigaste när det kommer till lingerie då man får flera delar som matchar i både modell och färg. Detta set från Evelife är i tre delar och inkluderar trosor, en lite större överdel med lårband och strumpeband. Hela setet är i spets som är både skönt att ha på sig och ger en väldigt elegant och sexig look.  Modellen finns i 10 olika färgglada alternativ och från storlek S upp till 2XL.

Generic – Transparent lingerie

Här kommer ett set med väldigt transparent lingerie i 4 delar. Bh, stringtrosor, strumpebandshållare och strumpeband ingår i setet som matchar på ett snyggt sätt. Detta alternativ är väldigt tunt i tyget och man ser igenom väldigt tydligt. Modellen är dessutom det billigaste alternativet på listan, finns i både vitt, svart och i storlekar upp till 5XL. 

Rekommenderad läsning: Erotiska underkläder – Bäst i test

Aranmei – Modernt lingerie

Här kommer ett set med lingerie i modern tappning med lite bredare band kombinerat med en push-up bh, strumpebandshållare, lårband och ett par fräcka stringtrosor. Du kan köpa setet i hela 17 olika färger och från storlek S till 2XL. 

Evelust – Rosa lingerie

Vill du ha ett set med rosa lingerie så är detta alternativ från Evelust en riktig vinnare. Här får du ett set i fyra delar med trosor, bh, strumpeband och strumpebandshållare. Det syns inte riktigt på bilderna men modellen är i finmaskigt nät vilket gör den ganska transparent. Modellen finns i storlekar från S upp till 2XL och det finns flera färger om du gillar setet och vill ha flera alternativ än rosa att välja på.  

Att tänka på när man köper Lingerie 

Innan man köper lingerie så är det några saker som är bra att fundera igenom innan man beställer för att det ska bli lingerie man blir nöjd med. De sakerna listar vi här!

Storleken: Detta är kanske inte så mycket något att tänka på som det är ett tips för att det ska bli rätt. Som bekant kan storlekarna mellan olika märken och tillverkare variera lite och därför rekommenderar vi alltid att noggrant kolla igenom deras storleksschema för att se till att det blir rätt när du beställer. Du kan som bekant inte testa innan om du beställer online. Men skulle något bli fel så har man som tur är oftast fria returer.  

Hur många delar i setet: Beroende på när och hur du tänkt använda ditt lingerie passar olika alternativ olika bra. Så fundera lite över när du tänkt använda det och välj modell som passar till både användningstillfällen och potentiella outfits du kan tänkas ha ovanpå. 

Färg: Färgen ska passa både dig och potentiella outfits du har ovanpå om du inte köpt setet för att bara ha det vid hetare stunder. Tänk tillbaka över vilka färger du passat i tidigare och välj toner som du vet gör sig på dig. 

Priset: Priset är alltid en faktor och bör tas i beaktning, speciellt om man vill ha flera alternativ i garderoben att välja på. Men så länge du väljer lingerie från denna lista så kommer du att köpa en väldigt prisvärd modell. Vi strävar alltid efter att hitta modeller av hög kvalitet, som är väldigt snygga och har ett lågt pris, oavsett vilken typ av kläder vi gör en lista på! 

Slutsats

Nu har du fått ett stort gäng olika lingerie att välja på som alla är prisvärda, sitter bra, är snygga alternativ och har hög kvalitet. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit eller favoriter och slå till!

Rekommenderad läsning: Underkläder online

Lämna en kommentar