Maximizer bh – Bäst i test

Vill man att ens byst direkt ska ett par storlekar större ut så är en maximizer BH lösningen för dig! Denna typ av bh har en ordentlig push up som lyfter brösten ganska mycket och det kombineras med lite tjockare vaddering i BHn för att skillnaden ska bli väldigt stor. Och självklart har dedikerat en hel artikel åt ämnet och kommer här att lista de bästa modellerna på marknaden! 

Vivisense Maximizer BH

Den första modellen på listan kommer från märket Vivisense och det är en maximizer BH som ger ett bra resultat då brösten ser betydligt större ut, den är skön att ha på sig och är smart konstruerad. Vadderingen i BHn som ger själva push up effekten går att ta ut om man skulle känna för det och dessutom går banden på BHn att justera och använda på flera olika sätt. Både som en traditionell BH och för extra stabilitet så kan man har dubbla kors över ryggen. Se bilderna på länken nedan för tydligare förklaring. Modellen finns i den hudfärgade på bilden, svart och en vit modell där banden är i transperant färg. 

Gaia Maximizer BH

När det kommer till störst skillnad i hur storleken på brösten upplevs så tycker vi att Gaia maximizer BH ger den största förändringen och det ser ut som man gått upp minst två kupstorlekar direkt när man tar på BHn. Mycket av detta kommer från att vadderingen är av det lite tjockare slaget och att push up effekten är väldigt påtaglig. I övrigt är utformningen som en traditionell BH som sitter extremt bra. Modellen finns i fyra olika färger att välja på. 

Vivisense 1035 Maximizer BH

Vivisense får vara med på listan igen och här med en maximizer BH med genomskinliga band vilket gör den perfekt att ha till dina klänningar som visar lite mer hud. Remmarna är tillverkade i slitstarkt silikon och de kan justeras ganska mycket för att göra passformen helt perfekt. Precis som med de andra modellerna på listan så är det en modell med en väl tilltagen vaddering som ger en kraftfull push up. Vill man ta ut vadderingen så är det möjligt om man föredrar att gå utan den. Modellen finns i tre olika färger. 

Susa Maximizer BH 

Susa är en elegant maximizer BH som sitter både väldigt skönt och stabilt. Kuporna har en vaddering som gör att bysten ser större ut och lyfter upp bysten på ett snyggt sätt. Modellen är prydd med en kant i spets för en lite finare och mer elegant look. Vi tycker att denna modellen ger en ganska bra maximerande effekt även om den inte är den största på listan, men när det kommer till kvalitet så är Susas 150 år i branschen ett kvitto på deras höga kvalitet och kunnande. 

Se fler modeller i push up och spets här!

Necalisi Maximizer BH Set 

Naclisi är ett set som är ett lite sexigare alternativ där det ingår en maximizer BH och en väldigt fräck stringtrosa och vi tycker att detta är ett grymt alternativ för dig som vill ha en maximizer bh som inte bara gör sig under din valda outfit utan även passar till lite hetare stunder. BHn har en påtaglig push-up effekt även om det inte riktigt är lika mycket som de andra modellerna på listan, och trosorna är tillverkade i en blandning av spets, mesh och ett läckert svart tyg. Vi rekommenderar verkligen att titta på fler bilder på länken nedan! 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng väldigt bra, snygga och bra prissatta maximizer BHs, så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till! 

Lämna en kommentar