Porriga strumpbyxor – Bäst i test

Vi har skrivit om porriga trosor, porriga underkläder och nu är det dags att skriva en artikel där vi listar ett gäng porriga strumpbyxor som anting passar bra till din vanliga outfit för att få en fräckare look, eller för att se riktigt porrig ut i sovrummet. Oavsett vilket så kommer du att hitta din favorit i denna artikeln!

Aomig Porriga Strumpbyxor 

Detta är en riktig vinnare då man får hela 4 par strumpbyxor för strax över 100 kr. Nu är de kanske billiga för det är inte så mycket tyg på dem utan alla fyra par är i fisknät. Vi gillar detta prisvärda 4-pack för du får 4 par som är i samma form men har olika storlek på maskorna i fisknätet vilket gör att du kan ändra looken rätt ordentligt.

Verterosi Porriga Strumpbyxor

Verterosi är ett prisvärt 2-pack med porriga strumpbyxor. Du får två olika mönster i varje pack och det finns 3 olika kombinationer att välja på. Det som gör denna modellen extra porrig är att den är öppen över rumpan, låren och över grenen. Så delen runt midjan sitter bara ihop med själva strumpdelen med 4 rätt tunna trådar. 

Marilyn Porriga Strumpbyxor

Marilyn ser ut som vanliga strumpbyxor till största del men har en smal öppning över grenen och ett hål över rumpan för ett diskret med porrigt utförande. Modellen är lite dyrare än de två ovan men vi tycker att priset motsvaras av kvaliteten som är väldigt hög då Marilyn är tillverkad av mikrofiber som är både hållbart och extremt skönt att ha på sig. 

Gooli Porriga Strumpbyxor

Denna modellen ser vid en första anblick ut som vilka nätstrumpbyxor i vitt som helst men i mörkret så är de helt annorlunda från alla andra modeller då de är självlysande. Vi rekommenderar att kolla på bilderna på länken nedan för det var svårt att välja ut en bild som gör produkten rättvisa.  

Rslove Porriga Strumpbyxor 

Rött är kanske den porrigaste färgen på kläder och strumpbyxor är inget undantag. Modellen är i fisknät med rätt stora maskor och vi tycker att kombinationen som är på bilden är super fräck! Men modellen finns i fem färger till om man skulle vilja!

Se fler nätstrumpbyxor här!

Dreshow Porriga Strumpbyxor 

För dig som ofta har strumpbyxor av det porrigare slaget så är detta 6-pack det perfekta alternativet. Du får 6 par som alla har olika mönster i tyget, men samma utformning med att vara öppna på ett porrigt sätt. Vi tycker dessutom att denna modell sitter väldigt bra och komfortabelt! 

Slutsats

Nu har du fått sex par porriga strumpbyxor serverade framför dig. Dessutom är de väldigt prisvärda alternativ. Så nu återstår bara för dig att välja ut det alternativet som är bäst för just dig och slå till!

Du kanske även gillar: Strumpbyxor som håller in magen

Lämna en kommentar